Μία Porsche 356 με ερπύστριες. Μία Porsche 356 με ερπύστριες;

Εντυπωσιακό και για καλό σκοπό

  • -
  • -

Η Renee Brinkerhoff και η ομάδα της Valkyrie Racing θα πρέπει να περιμένουν 12 μήνες ακόμη για να ξεκινήσουν την αποστολή τους ώστε να γίνουν η πρώτη ομάδα στον κόσμο που θα οδηγήσει μια Porsche 356, 356 μίλια (572 km) στον πάγο της Ανταρκτικής. Το ταξίδι αυτό θα είναι τα τελευταία μίλια των συνολικών 20.000 που είχε σκοπό να διανύσει και στις επτά ηπείρους με την vintage Porsche της. Αναμένεται να αναχωρήσει στις αρχές Δεκεμβρίου 2021.

Πρέπει να πούμε πως στόχος του όλου εγχειρήματος δεν απλά η μοναδική εμπειρία συμμετοχής σε ράλι όλου του κόσμου. Όπως λέει και η ίδια η Renee: « Ο πραγματικός στόχος είναι να χρησιμοποιήσουμε τους αγώνες για να κάνουμε την φωνή μας, κατά της εμπορίας ανθρώπων, πιο δυνατή. Θέλουμε να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα μπορούμε.»

Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός της, Valkyrie Gives εδρεύει στο Colorado και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 250.000 δολάρια, ενώ έχει ως στόχο όχι μόνο να φτάσει το 1 εκατομμύριο, αλλά και να το ξεπεράσει. Μαζί με την κόρη της, Christina, έχουν καταφέρει να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση επί του θέματος, αλλά και να παρευρεθούν σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, σε μέρη όπως η Κίνα ,η Μογγολία, το Περού, αλλά και η Κένυα.

Έχοντας συμμετέχει από το 2013, σε μερικούς από τους διασημότερους αγώνες αντοχής όπως, το La Carrera Panamericana, το Peking-to-Paris και προσφάτως το Safari Classic Rally Ανατολικής Αφρικής, η Renee και η ομάδα ξεχωρίζουν στο χώρο των αγώνων και χρησιμοποιούν αυτή τους την δημοσιότητα για να προωθήσουν τον σκοπό τους.

arctic

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...