666.000 km με Mitsubishi Space Star

Ποιος είπε πως τα αυτοκίνητα πόλης δεν είναι χιλιομετροφάγοι;

  • -
  • -

Τι και αν το οδόμετρο έγραφε μίλια ή το σήμα στο πορτπαγκάζ έγραφε Mirage. Τα 414.000 μίλια αντιστοιχούν σε 666.000 km και το αμερικάνικο Mirage, είναι το ελληνικό Space Star, όποτε δεν κάναμε λάθος. Αφού το λύσαμε κι αυτό, ας δούμε τα σημαντικά στοιχεία. 666.000 km σε 6 χρόνια. Αυτό αντιστοιχεί σε 111.000 km το χρόνο! Να θυμίσουμε πως μιλάμε για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης. Μία κατηγορία αυτοκινήτων που δεν φημίζεται για τις ανέσεις που προσφέρει.

Το ζευγάρι που είχε το μικρό μοβ Mitsubishi, το αγόρασε το όχι και τόσο μακρινό 2014. Αφού έγιναν τα πρώτα 10.000 km, τότε ο σύζυγος άρχισε να παίρνει το Spacestar στην δουλειά του, η οποία φυσικά είχε να κάνει με μεταφορές. Πιο συγκεκριμένα, μεταφορά ιατρικών δειγμάτων. Για να επιτευχθούν όμως όλα αυτά τα χιλιόμετρα μέσα σε μόλις 6 χρόνια, με πενθήμερη εργασία, αυτό σημαίνει πως έπρεπε να διανύει περίπου 460 km κάθε μέρα! Εξωπραγματικός αριθμός για ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Και αν θεωρείτε πως θα έχουν κουραστεί και για επόμενο αυτοκίνητο θα προτιμήσουν κάτι πιο άνετο, έχουμε να σας πούμε πως πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι αντάλλαξε το παλιό μοβ Mitshibishi, με την νέα γενιά Space Star ( ή Mirage). Μάλλον θα έμειναν ευχαριστημένοι. Εσείς θα κάνατε τόσα χιλιόμετρα σε ένα λιλιπούτειο αυτοκίνητο σαν αυτό;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...