Η Nissan και η Easycharger κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με ηλεκτρικά οχήματα στην Καταλονία

Δύο νέοι σταθμοί ταχείας φόρτισης εγκαινιάζονται στη Λιέιδα και τη Βαρκελώνη

  • -
  • -
Η Nissan και η Easycharger κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με ηλεκτρικά οχήματα στην Καταλονία
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Nissan, σε συνεργασία με την Easycharger συνεχίζουν να εργάζονται για την διεύρυνση των σημείων ταχείας φόρτισης στην Καταλονία, αυξάνοντας τις δυνατότητες πραγματοποίησης μεγάλων διαδρομών με ηλεκτρικό όχημα. Πρόσφατα, εγκαταστάθηκαν δύο νέοι σταθμοί ταχείας φόρτισης στην Καταλονία, που θα κάνουν τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων πραγματικότητα.

leaf2
Σήμερα, χάρη στην αυτονομία που παρέχει το ηλεκτρικό όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, το Nissan LEAF, σε συνδυασμό με τις υποδομές ταχείας φόρτισης που διαρκώς αναπτύσσονται, είναι εφικτό να καλυφθούν ολόκληρες αυτόνομες κοινότητες, όπως της Καστίλλης & Λεόν, της Γαλικίας και της Χώρας των Βάσκων, της Μαδρίτης και Καταλονίας, καθώς και οι επαρχίες Μπανταχόθ και Βαλένθια. Αυτό μεταφράζεται σε μια επιφάνεια περισσοτέρων των 200.000 km² επί  ισπανικού εδάφους όπου μπορεί κανείς να ταξιδέψει με ηλεκτρικό όχημα.
Το δίκτυο των σταθμών φόρτισης της Nissan με την Easycharger αριθμεί πλέον τους 17. Σε αυτούς τους νέους σταθμούς υπάρχουν 2 εγκαταστάσεις ισχύος 50 Kw και 1 διπλή εγκατάσταση ισχύος 22 Kw. Σημειώνεται ότι η ταχυφόρτιση επιτρέπει την επαναφόρτιση του 80% της μπαταρίας του Nissan LEAF σε περίπου 40 λεπτά.

leaf3

Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...