Το GR Yaris WRC στη διάθεση των gamers (video)

Αν έχετε στην κατοχή σας το WRC9 ετοιμαστείτε να βρεθείτε στο μπάκετ του αγωνιστικού Toyota

  • -
  • -

Το WRC9 είναι η τελευταία έκδοση του επίσημου παιχνιδιού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Οι φίλοι του θεσμού και οι gamers που το έχουν στην κατοχή τους, θα μπορούν από το Δεκέμβριο να προσθέσουν ακόμα ένα αυτοκίνητο ανάμεσα σε αυτά που είναι διαθέσιμα. Ο λόγος για το νέο GR Yaris προδιαγραφών WRC! Το μοντέλο επάνω στο οποίο θα βασιστεί η επόμενη αγωνιστική εκδοχή του Yaris και η

Toyota

θα διεκδικήσει τον τίτλο των Κατασκευαστών.

Το ψηφιακό GR Yaris θα είναι στη διάθεση του κοινού το Δεκέμβριο και αρκεί η απλή εγκατάσταση ενός update που θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Μάλιστα, στο τέλος της χρονιάς ο νικητής του διαδικτυακού διαγωνισμού e sports WRC, θα παραλάβει ένα ολοκαίνουργιο GR Yaris! Παράλληλα, διαθέσιμη θα είναι και η Corolla WRC που πρωταγωνίστησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στο θεσμό, ενώ ήδη στη λίστα αυτοκινήτων του παιχνιδιού περιλαμβάνεται το σημερινό Yaris WRC.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ GR YARIS ΕΔΩ


Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Toyota ξεκίνησε στα μέσα του προηγούμενο έτους μία σειρά από δοκιμές εξέλιξης με το νέο GR Yarisπροδιαγραφών WRC, με στόχο το αυτοκίνητο να εμφανιστεί στις ειδικές διαδρομές το 2021. Όμως, με δεδομένο ότι το 2022 οι κανονισμοί που θα διέπουν την κορυφαία κατηγορία του WRC θα είναι τελείως διαφορετικοί, περιλαμβάνοντας πλέον και σύστημα υβριδικής τεχνολογίας, το πρόγραμμα διακόπηκε. Βλέπετε, το κόστος ήταν αρκετά υψηλό για την εξέλιξη δύο αυτοκινήτων διαφορετικών προδιαγραφών. Έτσι, τη νέα χρονιά η Toyota θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται με το σημερινό Yaris, ενώ η νεότερη γενιά θα κάνει την εμφάνιση της στον εναρκτήριο αγώνα του θεσμού το 2022.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...