Ειδική κατάλευκη έκδοση για το ήδη ξεχωριστό MS-RT Transit Connect R120

Μόλις 36 κομμάτια θα κυκλοφορήσουν

  • -
  • -

Η ειδική έκδοση “Frozen” του ήδη ξεχωριστού MS-RT Transit Connect R120, το μόνο κοινό που έχει με την ταινία της Disney, είναι το όνομα της απόχρωσης. Πρόκειται για μία έκδοση εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής, στα μόλις 36 κομμάτια, της ουαλικής QVM. Η εταιρία που χρησιμοποιεί στοιχεία design και τεχνολογίας από την αγωνιστική ομάδα της Ford στα ράλι, θα παράγει 30 R120 για την Μεγάλη Βρετανία και 6 για την Βόρεια Ιρλανδία, με το αυτοκίνητο να σχεδιάζεται αλλά και να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στην Νότια Ουαλία.

Η τιμή της ειδικής έκδοσης βρίσκεται στα 29.000 ευρώ, χωρίς τους φόρους και βασίζεται στο Transit Connect, το οποίο κυκλοφορεί ως 2-θέσιο ή 3-θέσιο, με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο. Έρχεται αποκλειστικά σε “Frozen White” απόχρωση, με κόκκινες και μαύρες λεπτομέρειες και ειδικά σχεδιασμένες λευκές ζάντες αλουμινίου OZ.

Το εσωτερικό είχε και αυτό την τιμητική του, χάρη στα νέα δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, αλλά και στο νέο ανθρακωνημάτινο τιμόνι. Το πακέτο αναβαθμίσεων ολοκληρώνεται με το νέο σύστημα Maxhaust, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία βασισμένη στις εφαρμογές κινητού, για να παράγει τεχνητό ήχο εξάτμισης από τα ηχεία της καμπίνας.

Όλα τα βαν κατασκευάζονται στο χέρι, με το εργοστάσιο να απαρτίζεται από 80 ειδικά εκπαιδευμένους υπαλλήλους.

ms-rt2

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...