Το Toyota Yaris GR «γράφει» χρόνο στο Nurburgring (video)

Δεν πρόκειται για χρονομετρημένη προσπάθεια της Toyota, αλλά παρόλα αυτά το ιαπωνικό μοντέλο σημείωσε εντυπωσιακό χρόνο στα χέρια ιδιώτη

  • -
  • -

Το εκρηκτικό Toyota Yaris GR είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές και τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν ήδη καταλήξει στα χέρια των τυχερών κατόχων τους. Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από βίντεο με το ιαπωνικό μοντέλο, με όσους το έχουν αποκτήσει να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Ένας από αυτούς, αποφάσισε να κάνει την πλέον ενδεδειγμένη κίνηση. Να ταξιδέψει μέχρι το Nurburgring και να απολαύσει τις αρετές του στην Πράσινη Κόλαση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ TOYOTA GR YARIS ΕΔΩ

Παρόλο που οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, με την πίστα να έχει αρκετή υγρασία, και χωρίς τη μεγάλη ευθεία αφού η πίστα ήταν ανοικτή για ιδιώτες, το Yaris GR έγραψε χρόνο κάτω από 8 λεπτά. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε το γύρο της πίστας των 21 χιλιομέτρων σε 7 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα. Χρόνος καθόλου κακός, αν αναλογιστείτε πως το Renault Megane R.S. Trophy-R χρειάστηκε 7:40 με επαγγελματία οδηγό αγώνων στο τιμόνι… Δείτε το γύρο του Yaris GR στο παρακάτω βίντεο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...