Ακουστικά Lamborghini: Φαντάζεστε πόσο κοστίζουν;

Κυκλοφορούν από 20 τις Νοεμβρίου… Προλάβετε!

  • -
  • -

Η Automobili Lamborghini σε συνεργασία με την Master & Dynamic, την premium μάρκα ήχου από την Νέα Υόρκη, δημιούργησαν μία νέα σειρά ακουστικών, ιδανική για τους φίλους της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η νέα συλλογή παρουσιάζει τα ασύρματα ακουστικά MW65 Active Noise-Cancelling και τα ακουστικά MW07 PLUS True Wireless, ενσωματώνοντας σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τα εμβληματικά ιταλικά σούπερ σπορ αυτοκίνητα.

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός της Lamborghini, ο μελωδικός ήχος των ατμοσφαιρικών κινητήρων της και η προσέγγιση της για το μέλλον, εναρμονίζονται απόλυτα με την φιλοσοφία της Master & Dynamic, εξ ου και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Όλοι τους ενστερνίζονται μοναδικά χρώματα και υφές, «ποτισμένα» με την ιταλική φινέτσα της Lamborghini, συνδυάζοντας στοιχεία όπως μέταλλο, ματ χρωματισμούς, ακόμα και Alcantara.

Φυσικά τόσο στυλ δεν προσφέρεται με το αζημίωτο. Στην σελίδα της Master & Dynamic, βρήκαμε τα ασύρματα ακουστικά MW65 Active Noise-Cancelling να κοστίζουν 549 ευρώ, ενώ τα μικρότερα MW07 PLUS True Wireless φτάνουν τα 349 ευρώ, ασχέτως χρωματικής επιλογής και στις δύο περιπτώσεις.

Αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή εμφάνιση και ελαφρώς «τσουχτερή» τιμή θα λέγαμε. Εσείς θα τα δίνατε;

lambo-headphones-2

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...