Έφτιαξε την Lamborghini των ονείρων του στο γκαράζ του! (video)

Είχε πρόγραμμα, έμαθες τέχνες και τεχνικές, έφτιαξε στο γκαράζ του ένα ξύλινο σκελετό και πάνω σε αυτό κατασκεύασε ένα αλουμινένιο σωληνωτό πλαίσιο

  • -
  • -

Ο Ken Imhoff -όπως πολλοί άλλοι της γενιάς του- είδαν την Lamborghini Countach στην ταινία Cannonball Run και την ερωτεύτηκε. Οι υπόλοιποι την ερωτεύτηκαν από τα παιχνίδια ΥΠΕΡΑΤΟΥ. Η διαφορά είναι ότι ο Ken ήταν τόσο προσηλωμένος που πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει το όνειρό του να αποκτήσει μια Countach, ακόμα κι αν αυτό χρειαστεί πάρα πολύ χρόνο. Και χρειάστηκε, 17 ολόκληρα χρόνια.

Είχε πρόγραμμα, έμαθες τέχνες και τεχνικές, έφτιαξε στο γκαράζ του ένα ξύλινο σκελετό και πάνω σε αυτό κατασκεύασε ένα αλουμινένιο σωληνωτό πλαίσιο. Χρησιμοποίησε ως οδηγούς αυθεντικά τμήματα από Countach και αναπαρήγαγε χειροποίητα ακόμα και τις ζάντες της Lamborghini. Ο κινητήρας που επέλεξε ήταν ένας V8 της Ford απόδοσης 514 ίππων, ενώ για να δει το αυτοκίνητο το φως του ήλιου αναγκάστηκε να γκρεμίσει έναν τοίχο και να σκάψει μια ράμπα. Χαρά στο κουράγιο του!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...