Επικεφαλής και στη Lamborghini o Winkelmann

Ο Stephan Winkelmann θα αναλάβει πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lamborghini, διατηρώντας την ίδια θέση και στη Bugatti

  • -
  • -

Ο νυν πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti, Stephan Winkelmann, θα αναλάβει ακριβώς τον ίδιο ρόλο και για λογαριασμό της Lamborghini, διατηρώντας παράλληλα και τις δύο θέσεις. Στην ιταλική εταιρεία θα αντικαταστήσει τον Stefano Domenicali ο οποίος θα επιστρέψει στη Formula 1 ως πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του θεσμού.

Ο Γερμανό-ιταλός Winkelmann είναι ο ιδανικός άνθρωπος για τη δουλειά, αφού από το 2005 έως και το 2016 είχε διατελέσει και πάλι πρόεδρος της Lamborghini συμβάλλοντας στην αύξηση των πωλήσεων της ιταλικής φίρμας και της καθιέρωσης της ως μία από τις κορυφαίες στην κατηγορία στη σύγχρονη ιστορία της. Η πορεία της Lamborghini ήταν αντίστοιχη την τελευταία τετραετία με την καθοδήγηση του Domenicali, ενώ ειδικότερα μετά την παρουσίαση της Urus η ιταλική εταιρεία έσπασε για ακόμα μία φορά το ρεκόρ πωλήσεων της, παράγοντας τη χρονιά που πέρασε 8.205 αυτοκίνητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...