Ποιο είναι το καλύτερο pick-up; (video)

Μια σύγκριση με τα 10 καλύτερα pick-up για την ανάδειξη του κορυφαίου

  • -
  • -

Το caradvice.com.au της Αυστραλίας έκανε ένα mega test με τα 10 καλύτερα και δημοφιλέστερα pick-up. Στο μικροσκόπιο των Αυστραλών συναδέλφων μπήκαν τα Isuzu D-Max X-Terrain, Mazda BT-50 GT, Ford Ranger Wildtrak, Toyota HiLux SR5+, Mitsubishi Triton GLS Premium, Nissan Navara N-Trek, Volkswagen Amarok Highline και το κινεζικό -και άγνωστο σε εμάς- LDV T60 Trailrider.

Σίγουρα είναι μια απαιτητική δοκιμή που έχει πολλά να πει, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Συμπερασματικά, από αυτή την αναλυτική δοκιμή οι Αυστραλοί ανακήρυξαν ως καλύτερα όλων, δύο και όχι ένα. Τα Isuzu D-Max και Mazda BT-50 είναι οι άξιοι νικητές αυτού του τεστ. Μάλιστα όπως επισημαίνουν είναι η πρώτη φορά που σε συγκριτική δοκιμή του CarAdvice δύο αυτοκίνητα βγαίνουν στην πρώτη θέση.

Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι μοιράζονται μηχανικά μέρη, κινητήρα, κιβώτιο, σασί και ανάρτηση, ενώ κατασκευάζονται και στην ίδια γραμμή παραγωγής, με τις όποιες αλλαγές να αφορούν την αισθητική τους.

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε το Ford Ranger Wildtrak, ξεχωρίζοντας για τη δυναμικά του χαρακτηριστικά στο δρόμο. Πιο πίσω στην τρίτη θέση είναι το Toyota Hilux. Στην πραγματικότητα την πρώτη τριάδα απαρτίζουν τέσσερα αυτοκίνητα και όπως αναφέρουν οι Αυστραλοί δεν θα μπορούσε να λείπει κανένα από αυτά από το βάθρο.

Πιο πίσω κατατάσσεται το Mitsibishi Triton (γνωστό μας ως L200 στην ευρωπαϊκή αγορά). Ακολουθείται από το Nissan Navara και λίγο πιο πίσω είναι το Volkswagen Amarok. Στο τέλος της κατάταξης βρίσκουμε το LDV T60 Trailrider 2.

[ΠΗΓΗ: CarAdvice-com.au]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...