Έρευνα του ΕΜΠ για ποδηλατόδρομους στην Αθήνα

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο

  • -
  • -

Έρευνα σχετικά με τη χρήση του ποδηλάτου και την κατασκευή ποδηλατόδρομου μεταξύ Κηφισιάς και Φαληρικού Όρμου συνέταξε η Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχενείου.

Με το ερωτηματολόγιο που μπορείτε να συμπληρώσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nef.gr/ebako δίνετε την άποψή σας για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου που θα συνδέει την Κηφισιά με το Φαληρικό Όρμο και το Θησείο με το Παναθηναϊκό Στάδιο, για τη χρηστικότητα του ποδηλάτου και για την ενδεχόμενη μελλοντική χρήση του από σας.

Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται από τυχαίο πληθυσμό – δείγμα του λεκανοπεδίου Αττικής. Η έρευνα αυτή πραγματοποιείται με ευθύνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σχολή Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών, Τομέας Γεωγραφίας & Περιφερειακού Σχεδιασμού.

Η επιλογή του δείγματος είναι τυχαία. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο. Ό,τι αναφερθεί στο ερωτηματολόγιο προορίζεται μόνο για τη χρήση των ερευνητών. Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι προαιρετική. Αν έχετε οιποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να τη θέσετε στον ερευνητή (avgi.vassi@gmail.com).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...