Ποια αυτοκινητοβιομηχανία έχει αυτό το λογότυπο; (video)

Είναι ευρωπαϊκή και πουλάει 8,7 εκατ. οχήματα ετησίως

  • -
  • -

Η ένωση δύο εκ των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως, του γαλλικού group PSA (Peugeot, Citroen, Opel, DS Automobiles) και του ιταλο-αμερικάνικου FCA (Fiat, Chrysler, Jeep, Alfa Romeo, Abarth) αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Η Stellantis, όπως ονομάζεται ο νέος όμιλος στον οποίο οι δύο πλευρές συμμετέχουν από 50-50, παρουσίασε το οριστικό του λογότυπο. Η λέξη Stellantis προέρχεται από το λατινικό ρήμα «stello» και σημαίνει «φωτίζεται από τα αστέρια». Το όνομα Stellantis θα χρησιμοποιείται σε επίπεδο ομίλου, με κάθε εταιρεία να διατηρεί το δικό της όνομα και λογότυπο για τα προϊόντα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ 11ΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ STELLANTIS

Ο Όμιλος Stellantis θα έχει ετήσιες συνολικές πωλήσεις 8,7 εκατομμυρίων αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να γίνει ο τέταρτος μεγαλύτερος στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Η συγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2021. Με απλούς υπολογισμούς και σύμφωνα με τα νούμερα του 2018, ο νέος κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας θα έχει έσοδα της τάξεως των 170 δισ. ευρώ και λειτουργικά κέρδη που θα ξεπερνούν τα 11 δις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...