Μικρότερο crossover από το Countryman ανακοίνωσε η ΜΙΝΙ

Η MINI γνωστοποίησε τα μελλοντικά της σχέδια, στα οποία περιλαμβάνεται η κατασκευή ενός crossover μικρότερων διαστάσεων σε σχέση με το Countryman

  • -
  • -

Με δεδομένο το γεγονός ότι η κατηγορία των crossoverείναι η πλέον αναπτυσσόμενη στην αγορά αυτοκινήτου, η Mini γνωστοποίησε ότι θα μεγαλώσει τη γκάμα της στο συγκεκριμένο segment. Συγκεκριμένα, το Countryman θα πάψει να αποτελεί τη μοναδική πρόταση της γερμανικής εταιρείας στην κατηγορία, αφού θα πλαισιωθεί από ακόμα ένα crossover μικρότερου μεγέθους, το οποίο πιθανότατα θα ανήκει στα B-SUV. Μάλιστα, εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι θα διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση!

Την ίδια ώρα, η επόμενη γενιά του Mini Countryman θα προσφέρεται τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης, όσο και σε εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση του αγοραστικού κοινού. Το νέο crossover θα εξακολουθεί να διατηρεί τον premiumχαρακτήρα της Mini, ενώ θα προσφέρει άνεση και ευρυχωρία, χωρίς να χάσει φυσικά τη σχεδιαστική και γενικότερη φιλοσοφία των μοντέλων της εταιρείας.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της Mini, στο μέλλον θα προσφέρει εξηλεκτρισμένες και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των μοντέλων της, χωρίς όμως να διακόψει την παραγωγή αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης, εξακολουθώντας να προσφέρει βενζινοκινητήρες και κινητήρες πετρελαίου. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να καλύψει τις ανάγκες χωρών που ακόμα δεν έχουν τις υποδομές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εξακολουθούν να δείχνουν προτίμηση στις παραδοσιακές κινητήριες μονάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...