Το L200 περνάει το τεστ του ταράνδου καλύτερα από την BMW M235i Gran Coupe (video)

Είναι ποτέ δυνατόν;

  • -
  • -

Είναι γνωστό ότι τα pickup δεν είναι τα πιο ευέλικτα αυτοκίνητα και σίγουρα δεν αρέσκονται σε απότομους ελιγμούς. Ωστόσο, όπως μπορούμε να δούμε στη δοκιμή “αποφυγής ταράνδου” που πραγματοποίησε το KM77, στο Mitsubishi L200, το ιαπωνικό μοντέλο δεν τα πήγε τόσο άσχημα.

Πέρασε το τεστ με ταχύτητα 69 km/h, αφού σε άλλες προσπάθειες με μεγαλύτερη ταχύτητα πέρναγε πάνω από τους κώνους. Όπως ανακοίνωσαν οι Ισπανοί δοκιμαστές το αποτέλεσμα για την κατηγορία του αυτοκινήτου κρίνεται ικανοποιητικό.

Για να θεωρηθεί μια δοκιμή επιτυχημένη το αυτοκίνητο θα πρέπει να διαγράψει την πορεία που οριοθετούν οι κώνοι μπαίνοντας με ταχύτητα 77 km/h ή και μεγαλύτερη. Ωστόσο, αυτό έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολο στις μέρες μας, ακόμα και για μοντέλα με θεωρητικά πιο σπορ προσέγγιση από το L200.

Πιο συγκεκριμένα, ένα παράδειγμα αποτελεί η δοκιμή της BMW M235i Gran Coupe, η οποία σημείωσε άσχημο αποτέλεσμα, χειρότερο του L200, αφού πέρασε τους κώνους με ταχύτητα 68 km/h. Επίσης, το νέο Volkswagen Golf πέρασε την ίδια δοκιμασία με ταχύτητα ίδια με το L200, δηλαδή 69 km/h, που επίσης δεν θεωρείται καλό αποτέλεσμα για την κατηγορία του. Αυτά έγιναν θυμίζουμε στις δοκιμές του πορτογαλικού km77.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το Mitsubishi L200 στη δοκιμασία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...