Fiat Store στο διαδίκτυο

Για cool αγορές και μπόλικο fun

  • -
  • -

Μια ιστοσελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στις ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων Fiat και Fiat 500 υπάρχει στο διαδίκτυο από τις 4 Ιουλίου. Το Fiat Store (www.store.fiat.com) απευθύνεται τόσο στα μέλη της κοινότητας, στους φίλους της Fiat και του 500 στο Facebook (πάνω από 100.000 και συνεχώς αυξάνονται) αλλά και σε όλους τους λάτρεις της φίρμας. Η έναρξη της λειτουργίας του Fiat Store συμπίπτει με μια σημαντική ημερομηνία: τα 3α γενέθλια του Fiat 500 και ταυτόχρονα το λανσάρισμα του 500 TwinAir.

Το Fiat Store είναι το κατάλληλο μέρος για να αγοράσετε με ασφάλεια οτιδήποτε σχετικό με τη Fiat και το 500: εγκεκριμένα προϊόντα, αξεσουάρ για όλα τα αυτοκίνητα της Fiat και αντικείμενα ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για το 500. Εκεί θα βρείτε 130 προϊόντα ρουχισμού, αξεσουάρ, ειδών δώρων, μοντέλων, δερμάτινων ειδών, ειδικών αντικειμένων και περισσότερα από 200 αξεσουάρ για το δικό σας Fiat.

Όσο διαρκεί ο εορτασμός των γενεθλίων του Fiat 500 οι οπαδοί του έχουν επίσης τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν με την πρωτοβουλία «happy roads». Οι χρήστες της ιστοσελίδας fiat500.com μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους τραγούδια μεταξύ 4 διαφορετικών playlist για να τα τραγουδούν χρησιμοποιώντας το νέο, διαδραστικό player. Οι τέσσερις playlist έχουν πάρει το όνομά τους από τα επίπεδα εξοπλισμού του 500 (rock, lounge, pop και sport) και ακολουθούν τη διάθεση του χρήστη. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγγραφής βίντεο: τα καλύτερα και πιο αστεία από αυτά «ανεβαίνουν» στην ιστοσελίδα και στο Facebook, όπου ψηφίζονται από τους χρήστες. Όταν μάλιστα ένα βίντεο συγκεντρώσει 10 ψήφους, ο δημιουργός του έχει τη δυνατότητα να «κατεβάσει» στο δικό του 500 Blue&Me Pen όσα τραγούδια επιλέξει από τις playlist, για να τα τραγουδά καθώς οδηγεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...