Με σπορ πινελιές το Tesla Model 3

Η Startech φροντίζει για την αναβάθμιση του ηλεκτρικού μοντέλου

  • -
  • -

Η Startech είναι γνωστή για τις βελτιώσεις που κάνει σε βρετανικά αυτοκίνητα πολυτελείας και επιδόσεων, όπως μοντέλα των Aston Martin, Bentley, Jaguar και Land Rover. Ακολούθησε η Maserati και πρόσφατα η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων έβαλε… χέρι και στο Tesla Model 3.

Το ηλεκτρικό σεντάν δέχτηκε τις περιποιήσεις του οίκου,  με βελτιώσεις τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο και στην εσωτερική του, με γνώμονα την αναβάθμιση της σπορ εικόνας του.

Εξωτερικά η Startech άλλαξε τον εμπρός προφυλακτήρα του Model 3, με ένα πιο επιθετικό, ενώ σχεδίασε και ένα ανάλογα δυναμικό προφυλακτήρα για το πίσω μέρος. Επιπλέον, πρόσθεσε μια αεροτομή στο πίσω μέρος, με αεροδυναμικές λεπτομέρειες στο πλάι να συμπληρώνουν την εικόνα.

Συνολικά το πακέτο βελτίωσης στοιχίζει 3.144 ευρώ στη Γερμανία, ενώ κάθε στοιχείο της βελτίωσης είναι διαθέσιμο για αγορά και μεμονωμένα. Επίσης, ζάντες αλουμινίου εντυπωσιακής σχεδίασης διαστάσεων 20 ιντσών ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη σπορ εμφάνισή του αυτοκινήτου.

Είναι διαθέσιμες σε δύο διαστάσεις 9J x 20’’ με ελαστικά 245/35 R20 ή 10,5J x 20’’ με ελαστικά 285/30 R20. Οι ζάντες είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα, ενώ το κεντρικό τους τμήμα διατίθεται σε ασημί, μπλε, κόκκινο ή μαύρο χρώμα.

[ΠΗΓΗ: Carscoops]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...