Κάνε και «το τελευταίο μίλι» με πατίνι της Mercedes-Benz

Γιατί πώς αλλιώς θα κινηθείς στους πεζόδρομους, αφού παρκάρεις την EQC;

  • -
  • -

Αφού είδαμε την μπαγκαζιέρα της AMG, η οποία θα έρθει να ταιριάξει απόλυτα με την νέα σου γρήγορη Mercedes, σειρά έχει η οικολογική πρόταση της εταιρίας για τις μετακινήσεις. Και όχι δεν πρόκειται για κάποιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα… Τουλάχιστον όχι ακριβώς… Ηλεκτρικό μεν… με δύο ρόδες δε. Φυσικά δεν μπορούσε να είναι κάτι άλλο, εκτός από τον «talk of the town» τρόπο μετακίνησης των τελευταίων χρόνων… ένα ηλεκτρικό πατίνι!

Το Mercedes-Benz eScooter, όπως το ονομάζουν, είναι το μέσο που θα καλύψει την απόσταση που απομένει, από το παρκαρισμένο σου αυτοκίνητο, έως τον τελικό προορισμό σου. Με βάρος μόλις 13,5 kg και αυτονομία που φτάνει τα 25 km/h, το ηλεκτρικό πατίνι της Mercedes είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα της κίνησης των πόλεων και των πεζόδρομων.

Θα βολευτεί εύκολα στον χώρο αποσκευών, χάρη στο αναδιπλούμενο τιμόνι, ώστε να το έχεις πάντα ready-to-go. Η διάρκεια φόρτισης κυμαίνεται από 3 έως 3,5 ώρες, ενώ μπορεί να φτάσει το 70% την συνολικής φόρτισης σε λίγο περισσότερο από 2 ώρες. Όλες οι σημαντικές πληροφορίες μπορούν να προβληθούν μέσω του smartphone σου, μιας και υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...