Αν έχεις AMG θέλεις και την κατάλληλη μπαγκαζιέρα

Γιατί τι είμαστε; Τίποτα τριτοδεύτεροι για να βάλουμε aftermarket;

  • -
  • -

Ας υποθέσουμε ότι έχετε το εξής καθημερινό πρόβλημα. Όντας βενζινοαίματος αγοράσατε προσφάτως μία Mercedes-AMG C63 coupe, παρά την πίεση από την σύζυγο να πάτε σε κάτι πιο οικογενειακό παρόμοιου κόστους, όπως ένα Range Rover. Ήρθε όμως η «κακιά» η ώρα, που θέλετε να πάτε ένα ταξιδάκι για Σαββατοκύριακο με όλη την οικογένεια, αλλά οι χώροι που προσφέρει το νέο σας απόκτημα δεν επαρκούν. Μην αγχώνεστε για την η καλή μαμά-Mercedes έχει προνοήσει. Ιδού!

roofbox

Αυτή εδώ είναι η αυθεντική μπαγκαζιέρα της Mercedes-AMG, σχεδιασμένη να ταιριάζει απόλυτα στις σαγηνευτικές καμπύλες του σπορ αυτοκινήτου σας. Και όταν λέμε απόλυτα, το εννοούμε. Σκεφτείτε πως εκτός των σημάτων της εταιρίας, έχει επιθετικό σχεδιασμό, με διαχύτη στο πίσω μέρος παρακαλώ!

Για την ακρίβεια, η γερμανική εταιρία προσφέρει δύο διαφορετικές εκδόσεις, με την μία να είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για τα coupe μοντέλα. Οι αλλαγές μάλιστα μεταξύ των δύο, βρίσκονται στον διαχύτη που προαναφέραμε, καθώς έχει φτιαχτεί συγκεκριμένα για την καμπύλη της coupe οροφής. Έτσι επιτρέπει καλύτερη ροή του αέρα γύρο από την μπαγκαζιέρα, με μειωμένο αεροδυναμικό θόρυβο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει 70 kg έξτρα διαθέσιμου φορτίου.

open

Ανεξαρτήτως βάρους οι ειδικές μπαγκαζιέρες της AMG προσφέρουν 410 παραπάνω λίτρα αποθηκευτικού χώρου. Το μόνο περίεργο είναι πως παρά το ειδικό της κατασκευής, η εταιρία δίνει το πράσινο φως για χρήση του συγκεκριμένου εξοπλισμού, για ταχύτητες έως 130 km/h. Φυσικά δεν είναι άσχημα μιας και μπορείς να ταξιδέψεις σε αυτά τα χιλιόμετρα, αλλά αν σκεφτούμε πως μερικά μοντέλα της εταιρίας μπορούν να φτάσουν αυτή την ταχύτητα ακόμη και σε 5 δευτερόλεπτα, τότε αρχίζουν οι δεύτερες σκέψεις, του αν αξίζει η συγκεκριμένη αγορά.

estate

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...