Προσοχή: Κλείνει το απόγευμα η εθνική οδός στα διόδια Αγίας Τριάδας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων, κατά της εγκατάστασης δομής φιλοξενίας μεταναστών στα Καμένα Βούρλα

  • -
  • -

Την κατάληψη του οδοστρώματος της εθνικής οδού στα διόδια της Αγίας Τριάδας, λίγο πριν την Λαμία, προγραμματίζουν για τις 4 το απόγευμα κάτοικοι των Καμένων Βούρλων. Όπως ανακοίνωσε η συντονιστική επιτροπή φορέων και κατοίκων, θα συγκεντρωθούν στις 3 μμ στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα και μία ώρα αργότερα θα μεταβούν στο σταθμό διοδίων. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση δομής φιλοξενίας μεταναστών στα Καμένα Βούρλα.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο τμήμα της ΠΑΘΕ, Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι ενδέχεται να προχωρήσει στην εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού:

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς πως για σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου  στις 15:00, η Συντονιστική Επιτροπή Διαμαρτυρίας Φορέων – Συλλόγων Δήμου Καμένων Βούρλων έχει ανακοινώσει συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε στο ύψος των διοδίων Αγίας Τριάδας.

Εφόσον κριθεί αναγκαίο για την ασφάλεια τόσο των διερχόμενων οχημάτων, όσο και των  διαδηλωτών, η τροχαία ενδέχεται να  προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του παράπλευρου δικτύου, στα τυχόν υπό κατάληψη τμήματα.

Σε αυτή την περίπτωση οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μόλου, ενώ οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται στον Α/Κ Μπράλου.

Σχετική ενημέρωση στους οδηγούς θα παρέχεται μέσω των σταθμών διοδίων καθώς και των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS), καθώς και μέσω του www.kentrikiodos.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...