Προς πώληση είναι ένα «ξεχωριστό» και σπάνιο VW Camper Van

Κατασκευάστηκαν μόλις 50, ενώ 6 έχουν απομείνει

  • -
  • -

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε ένα Volkswagen Τ1, το θρυλικό van της γερμανικής εταιρίας, να κατασπαράζει supercars μέσα σε πίστα. Σήμερα έχουμε μία τελείως διαφορετική εκδοχή. Πρόκειται για ένα T2 του ’74, το οποίο έχει υποστεί μετατροπές από την μεξικάνικη PaCoMobil, για να γίνει ο ιδανικός φίλος του camping. Εκτός από εντυπωσιακό στην όψη, είναι και εξαιρετικά σπάνιο, μιας και συνολικά μόλις 50 Volkswagen van υπέστησαν την συγκεκριμένη μετατροπή, ενώ μόνο 6 έχουν επιζήσει μέχρι και σήμερα.

side view

Γνωρίζοντας όλα αυτά, μάθετε τώρα πως το συγκεκριμένο δείγμα προσφέρεται σε δημοπρασία, η οποία λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου. Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η τιμή βρίσκεται στα 11.000 δολάρια (9.400 ευρώ), όποτε αν ενδιαφέρεστε θα σας προτείναμε να βιαστείτε. Ο πωλητής παρέχει πληθώρα πληροφοριών και φωτογραφιών για το όχημα, το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Φυσικά η φθορά του χρόνου έχει κάνει την εμφάνιση της σε μερικά σημεία, αλλά θεωρούμε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς πως το όχημα πλησιάζει τα 50α του γενέθλια.

Μηχανικά χρησιμοποιεί ακόμη, τον αρχικό αερόψυκτο 1600άρη, ο οποίος συνδέεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 4 σχέσεων. Το οδόμετρο έχει 91.000 καταγεγραμμένα χιλιόμετρα, ενώ μην περιμένετε να ανεβούν με καταιγιστικό ρυθμό, μιας και η απόδοση οριακά ξεπερνά τους 50 ίππους.

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...