Ηχηρό “παρών” στη Λάρισα δίνει το Nissan Leaf

Η Nissan συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας συνοδεία του Leaf και του βαν e-NV200 Evalia

  • -
  • -

 Να γνωρίσουν τα ηλεκτρικά μοντέλα της Nissan θα έχουν την ευκαιρία όσοι δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα, με θέμα  «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους» και σύνθημα «Μετακινήσου υπεύθυνα!»

 Η ιαπωνική μάρκα συμμετέχει ενεργά στον θεσμό με αιχμή του δόρατος τα δημοφιλή αμιγώς ηλεκτρικά Leaf και e-NV200 Evalia (επταθέσιο επιβατικό), ενώ έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη χρήση των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης.

 Ο Δήμος Λαρισαίων έχει σταθερή παρουσία στον θεσμό, ενώ πέρυσι τιμήθηκε με το δεύτερο βραβείο, στην κατηγορία των μεγάλων πόλεων. Πρόκειται για μια αναγνώριση της προσπάθειας να εξελιχθεί σε μια πόλη φιλική στις ήπιες μετακινήσεις.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF

Εξάλλου είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που υλοποιεί έργα του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με εμφανή αποτελέσματα.


 Nissan Leaf

Το Nissan Leaf, το οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε με σημαντικό οικονομικό όφελος μέσω της κρατικής επιδότησης, ενσωματώνει μπαταρία 62 kWh χαρίζοντάς του αυτονομία 528 km.

 Ακόμη, ξεχωρίζει για τον μεγάλο αριθμό των καινοτόμων τεχνολογιών όπως το Nissan ProPILOT, ProPILOT Park και το e-Pedal.

 Nissan e-NV200

Αναφορικά με το βαν e-NV200 , αυτό δύναται να καλύψει 301 χλμ (σε συνθήκες πόλης) με μόλις μία φόρτιση. Ακόμη, χάρη στον αποδοτικό σχεδιασμό της αναβαθμισμένης μπαταρίας των 40 kWh διατηρεί εντυπωσιακή χωρητικότητα και ωφελιμότητα φορτίου, καθώς είναι ικανό να μεταφέρει 4.2 κ.μ. φορτίου ή  705 kg, στην έκδοση van.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...