Τι έγινε παιδιά, θα πάμε για φωτογράφιση;

Ψήφισε την πιο διασκεδαστική στιγμή όταν οι κάμερες ξεχνιούνται στο rec κατά τις παραγωγές του GOCAR και κέρδισε ελαστικά Michelin για το αυτοκίνητό σου

  • -
  • -
Τι έγινε παιδιά, θα πάμε για φωτογράφιση;
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το χιούμορ είναι το βασικό συστατικό της ζωής αλλά και κάθε παραγωγής του GOCAR. Έτσι λοιπόν, οι αστείες στιγμές που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες του GOCAR στην παραγωγή μιας videο δοκιμής, είναι πολλές. Όπως όταν ο Σπύρος Κανατάς προσπαθεί να «συνετίσει» τον Γιάννη Τσιγκρή και τον Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη. Μάλιστα μπορείς να ψηφίσεις το video ως την καλύτερη αστεία στιγμή από τις παραγωγές μας.

Μπες τώρα ΕΔΩ, ψήφισε την πιο “αστεία” στιγμή από τα backstages των παραγωγών του GOCAR και κέρδισε ένα σετ ελαστικών Michelin!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου και η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Από το 2010 μέχρι σήμερα, το GOCAR έχει καταφέρει να γίνει το πιο προηγμένο website, το μοναδικό ψηφιακό / διαδραστικό περιοδικό για ταμπλέτες και κινητά, η μοναδική video - εφαρμογή σε όλες τις LG Smart TV, το μοναδικό progressive web app για mobile συσκευές και μια τεράστια παρέα, μαζί με εσάς, στο διαδίκτυο και τα Social Media που αγαπά και ενημερώνεται για τα πάντα γύρω από το Αυτοκίνητο!

Γιορτάζουμε 10 Χρόνια GOCAR, με 10 Μεγάλους Διαγωνισμούς και χαρίζουμε μεγάλα και επώνυμα δώρα.

Καλή επιτυχία!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...