Cupra Formentor: Μετατρέποντας την φύση, σε χρώμα [Video]

Πόσες διαφορετικές συνταγές χρωμάτων πιστεύετε πως δημιουργήθηκαν, μέχρι να καταλήξει η Cupra στην τελική τριάδα;

  • -
  • -

25 γραμμάρια μπλε της πέρλας, 25,2 γραμμάρια μαύρο, 9,2 Crystal Silver, 1,5 λευκό, 0,6 βιολετί… Για να καταλήξουν στις συγκεκριμένες ποσότητες, οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το design στην Cupra, χρειάστηκαν πάνω από τρία χρόνια δουλείας και αμέτρητων δοκιμών. Το όνομα του τελικού προϊόντος; Petrol Blue.

Από την αρχή δημιουργίας του πρώτου μοντέλου της εταιρίας Formentor, το τμήμα που είναι υπεύθυνο για το χρώματα που θα φέρει πάνω του το νέο CUV, με επικεφαλή την Francesca Sangalli, ξεκίνησε την αναζήτηση για το χρώμα που θα αντικατοπτρίζει το DNA όλης της μάρκας.

Η Sangalli δήλωσε πως «μεγάλο μέρος της έμπνευσης που έφερε το τελικό αποτέλεσμα, προέρχεται από την φύση και τα στοιχεία από τα οποία αποτελείται. Δημιουργήσαμε χρώματα για τα ορυκτά, τους βράχους, την γη, ακόμα και για το περιβάλλον που μας περιβάλλει.»

Τα χρώματα, στα οποία είναι ντυμένο το Formentor, βλέπουμε μεταλλικές αποχρώσεις, matt αποχρώσεις, όπως και πέρλα. Πιο συγκεκριμένα τα τελικά δείγματα έχουν ως εξής: Petrol Blue Matt, Magnetic Tech Matt και Graphene Grey.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...