Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR): Τώρα, Μπορείτε να ‘Παρκάρετε’ το Νέο Opel Mokka στην Αυλή σας [Video]

Φίλτρο AR προσθέτει ένα ψηφιακό Mokka σε πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο

  • -
  • -

Ένα βήμα πιο κοντά στις νέες γενιές έρχεται η Opel, με το νέο φίλτρο επαυξημένης πραγματικότητας (AR) για τα Facebook και Instagram Stories. Το φίλτρο ενθέτει το νέο Mokka σε τρισδιάστατη μορφή σε πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο που έχουν οι χρήστες στα smartphone τους – για παράδειγμα, στην αυλή, στην πόλη ή στο αγαπημένο τους café. Το βρίσκουν εύκολα, κάνοντας αναζήτηση του “Mokka” στις σχετικές λειτουργίες φίλτρων.

Το μόνο που χρειάζεστε για να μεγαλουργήσετε με το νέο Mokka και το φίλτρο AR είναι ένα smartphone και μία σύνδεση internet. Μπορείτε να ποζάρετε δίπλα στο Mokka για μία φωτογραφία – ή όπως δείχνει το παράδειγμα της Opel στο YouTube – ακόμα και να το ενθέσετε σε ένα high tech βίντεο.

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε περιοχές με άφθονο φως, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς το πού θα τοποθετήσετε το αυτοκίνητο. Μπορείτε να το ‘παρκάρετε’ ακριβώς μπροστά σας, να αλλάξετε το μέγεθος και τη γωνία του, ακόμα και να το τοποθετήσετε στο τραπεζάκι του καφέ, ή οπουδήποτε αλλού, χρησιμοποιώντας zoom in και zoom out και περιστρέφοντας το μοντέλο με tap στη φωτογραφία.

Για να εξοικειωθούν οι φίλοι και οι ενδιαφερόμενοι χρήστες με το φίλτρο Mokka AR, η Opel προφέρει οδηγίες, μοιράζεται υλικό που έχουν δημιουργήσει οι χρήστες και προβάλλει εμπνευσμένες λήψεις του Mokka από επαγγελματίες φωτογράφους στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Eργαζόμενοι και διανομείς της Opel δραστηριοποιούνται επίσης, ενισχύοντας το προσεχές λανσάρισμα και τις σχετικές διαφημιστικές καμπάνιες.

Δοκιμάστε μόνοι σας, χρησιμοποιώντας το σχετικό φίλτρο στις δύο πλατφόρμες:

 Facebook Stories 

Instagram Stories

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...