Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσωσαν οδηγό που χαροπάλευσε στην παραλιακή!

Τραβούσαν τις λαμαρίνες με τα χέρια για να απεγκλωβίσουν τον τραυματία

  • -
  • -
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσωσαν οδηγό που χαροπάλευσε στην παραλιακή!

Αυτοθυσία επέδειξαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στην παραλιακή, όταν έσωσαν οδηγό που χαροπάλευε μετά την εμπλοκή του σε αυτοκινητικό ατύχημα.

Ένας πολίτης που παρευρέθηκε στο σημείο έστειλε ευχαριστήρια επιστολή για τη συνδρομή του πληρώματος, υποστηρίζοντας πως η άφιξη στο σημείο έγινε «σε χρόνο μηδέν», ενώ μέχρι να καταφτάσει η πυροσβεστική και το ασθενοφόρο «τράβηξαν (σ.σ. οι αστυνομικοί) τις λαμαρίνες με τα χέρια»

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή

«Σαν Έλληνας πολίτης. Σήμερα το μεσημέρι (12/09) στην Λ. Ποσειδωνος, από Γλυφάδα προς

Πειραιά, έτυχα σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο άνθρωπος μέσα στο αυτοκίνητο χαροπάλευε, σε χρόνο μηδέν έφτασε στο σημείο μια μηχανή ομάδα ΔΙΑΣ. Τα παιδιά με αμέριστη αυτοθυσία προς τον συνάνθρωπο, μέχρι να έρθει πυροσβεστική και ασθενοφόρο τράβηξαν τις λαμαρίνες με τα χέρια.

Ο ένας αστυνομικός του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και απο την πόρτα του συνοδηγού, τον έβγαλε αγκαλιά έξω λες και ήταν ο πατέρας του. Και ο άνθρωπος μάλλον θα ζησει.

Οι Αστυνομικοί ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ σήμερα έδωσαν τον εαυτό τους και κατάθεση ψυχής για το ΣΩΜΑ τις αστυνομίας και του πολίτη. Εγώ υποκλίθηκα.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...