Γης Μαδιάμ: Audi R8 Spyder 'σφάγιασε' 13 παρκαρισμένα αυτοκίνητα! (Video)

Το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί στο πλαίσιο ενός γάμου

  • -
  • -

«Το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο είναι ένα νοικιασμένο με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, καθώς ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα τρέχεις, δεν νοιάζεσαι για οποιαδήποτε ζημιά προκαλέσεις», είχε πει κάποτε ο Jeremy Clarkson.

Τη συγκεκριμένη ρήση φαίνεται πως την πήρε πολύ σοβαρά, το προηγούμενο σαββατοκύριακο (5/9 – 6/9) ένας οδηγός στο Παρίσι, μιας και τα έκανε… Γης Μαδιάμ, καταστρέφοντας ό,τι βρήκε στο πέρασμά του.

Ειδικότερα, ο άντρας αποφάσισε να «γευτεί» τις εντυπωσιακές επιδόσεις ενός Audi R8 Spyder, το οποίο είχε νοικιαστεί προσωρινά στο πλαίσιο ενός γάμου - άγνωστο αν ήταν ο ίδιος ο μισθωτής.


Όπως φαίνεται, ωστόσο, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter, ο ιδιαίτερα ενθουσιώδης άντρας πάτησε το γκάζι «λίγο» παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε. Αποτέλεσμα να «σφαγιάσει» 13 παρκαρισμένα αυτοκίνητα, όπως επίσης και το ίδιο το όχημά του, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ, παράλληλα, "ακρωτηριάστηκε" σε δεκάδες κομμάτια. 

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, χωρίς να μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα 14 αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο σκηνικό.

Σημειώνεται πως ο οδηγός του Audi R8 Spyder αναζητείται από τις αρχές.

Πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε το video.

 



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...