10 Χρόνια GOCAR: Οι καλύτερες 10 φωτογραφίες… ανάμεσα σε 2 εκατομμύρια

Με τη σειρά που εσείς ψηφίσατε

  • -
  • -
Η χρυσή δεκάδα προέκυψε από επιλογή σχεδόν 2.000.000 δημοσιευμένων εικόνων. Ξενύχτι, κάμποσα ματάκια κόκκινα με παρηγοριά μια αγκαλιά οφθαλμικές σταγόνες, αλλά χαλάλι! Και μετά, εσείς ψηφίσατε την καλύτερη!

1. Audi e-tron


Ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα μπορούσε να δει τα Μετέωρα μόνο σε φωτογραφία. Το e-tron όμως σπάει τα αστικά δεσμά και βάζει την υπογραφή του στην επιβλητικότητα των βράχων.

 

2. DS 3 Crossback


Χρώματα και ξεχωριστή δημιουργική διάθεση ένα απόγευμα στην  παραλιακή για Σούνιο. Το ένδοξο παρελθόν της αντισυμβατικότητας μιας DS εμπνέει και σηματοδοτεί το executive παρακλάδι του Group PSA.

 

3. BMW i8


Η έναρξη στην οικολογική πλευρά της σπορ αυτοκίνησης, η επόμενη μέρα στα γρήγορα αυτοκίνητα και η εισαγωγή της BMW στην γειτονιά των supercars. Και όλα αυτά σε ένα ζουμερό επεισόδιο στη ράχη της Δίρφυς. 

 

4. Jeep Renegade


Οι ρομαντικοί θεωρούν ότι όλα τα Jeep είναι τετρακίνητα. Το πρώτο μικρό SUV της εταιρίας, ήρθε με στιλ περιπέτειας αλλά και συνήθειες crossover, δηλαδή κίνηση μόνο μπροστά. Παρόλα αυτά ουδόλως πτοήθηκε στις πλαγιές του Παρνασσού.

 

5. Mercedes-Benz GLA 200


Συγκαταλέγεται στα κορυφαία premium crossover. Και για να αναδείξει το glamour και δραστήριο χαρακτήρα της φωτογραφήθηκε σε κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου. Σιγά μην της ξέφευγε η νύχτα και η Πεντέλη.  

 

6. Ford Focus RS


Ήρθε ως ρουκέτα 300 και κάτι μπροσθιοκίνητων ίππων με αγαπημένη έκφραση «φέρτε μου τετρακίνητους Ιάπωνες». Εθιστικό και ταχύτατο ακόμα και στον τρόπο που έπινε το καύσιμο εκείνο το απόγευμα στο Γραμματικό.

 

7. Peugeot 208


Το εντυπωσιακό φόντο που συνθέτει ο καιρός στα ανταριασμένα Λεγρενά, συμβάλει στην εντυπωσιακή εικόνα με θέμα το προχωρημένο σχεδιαστικά και όχι μόνο 208. Το ρεσιτάλ φαντασίας βέβαια, παραμένει οπουδήποτε και αν σταθεί.

 

8. Volkswagen Golf GTi


Αν το απλό Golf GTΙ αποτελεί σταθερή αξία στον κόσμο των sport hatchback, η έκδοση GTΙ Performance απογειώνει αισθήσεις και επιδόσεις. Κυριολεκτικά, με υπογραφή, στην περιοχή Βαρνάβα!

 

9. Hyundai Kona


Στον υδροβιότοπο του Λούρου με φόντο το γαλαξία πίσω του, το νέο κομπακτ SUV της Hyundai προκαλεί το θαυμασμό για το στιλ και τα κατορθώματά του. Ο δρόμος της επιτυχίας δείχνει στρωμένος …με αστέρια!

 

10. Kia XCeed


Με βάση το μικρομεσαίο Kia, ψηλώνει και παντρεύει το δυναμισμό με την περιπέτεια. Το νέο XCeed, εκτός από τη Δίρφη, ανεβαίνει σε SUV επίπεδο και η φύση υποκλίνεται στην παρουσία του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...