Δες τι συμβαίνει μέσα στην εισαγωγή του κινητήρα μιας Toyota Supra, εν ώρα λειτουργίας [Video]

Λίγη φαντασία να έχει κανείς και τα μέρη για να τοποθετηθεί μία GoPro δεν θα τελειώσουν ποτέ

  • -
  • -

Θυμάστε τον κύριο που τοποθέτησε μία GoPro μέσα στο λάστιχο και μας έδειξε τι συμβαίνει την ώρα που οδηγούμε; Απ’ ότι φαίνεται, η λίστα με τα πρωτόγνωρα μέρη δεν τελειώνει εκεί, μιας και αυτή τη φορά βρεθήκαμε να βλέπουμε την εισαγωγή μίας Toyota Supra Μk4, από την μέσα μεριά!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πανούργος κύριος του καναλιού, Warped Perception, μας πήγε και βόλτα δείχνοντας μας τι ακριβώς συμβαίνει, κάθε φορά που πατάμε το δεξί πεντάλ. Φυσικά, όπως ήταν λογικό, η action camera δεν βγήκε τελείως αλώβητη, μιας και υπερθερμάνθηκε - απορούμε γιατί άραγε...
Αν σας μπαίνουν ιδέες να το δοκιμάσετε και εσείς, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Όπως εξηγεί και στο βίντεο, χρειάστηκε να φτιαχτεί μια ειδική βάση για την κάμερα, έτσι ώστε να αντέξει και να μην καταλήξει, να την καταπίνει ο κινητήρας με καταστροφικές συνέπειες για το αυτοκίνητο.

Δεν νομίζουμε να θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε προσοχή! Άλλωστε αν έχετε αντίστοιχες απορίες, ο συγκεκριμένος κύριος είναι πιθανό πως θα συνεχίσει να βάζει GoPro κάμερες σε «απίθανα» σημεία, γι’ αυτό δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε τι θα σκαρφιστεί στην συνέχεια.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...