Τρακάρει με 246 km/h και μετά από δύο ώρες παίρνει μία δεύτερη Porsche GT3 RS και πάει τέρμα γκάζι [Video]

Δείτε το video και πείτε μας, εσείς τι θα κάνατε στη θέση του;

  • -
  • -

Τι ψυχικό σθένος να χρειάζεσαι άραγε για να τρακάρεις με σχεδόν 250 km/h και μετά από δύο ώρες να περάσεις από το ίδιο σημείο σχεδόν τέρμα γκάζι; Αυτό αναρωτιόμαστε βλέποντας το παρακάτω βίντεο, στο οποίο ο οδηγός μίας Porsche GT3 πηγαίνοντας τέρμα γκάζι στην πίστα του Nurburgring, χάνει τον έλεγχο και βάζει πορεία κατευθείαν για την μπαριέρα, με το ταχύμετρο να γράφει 246 km/h!

Μετά από μία σφοδρή σύγκρουση και αρκετές πιρουέτες, το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει καταστραφεί, αλλά ο οδηγός ευτυχώς βγαίνει αλώβητος. Και εκεί που λες θα πάει σπίτι του να ηρεμήσει από το σοκ, ο κύριος του βίντεο, χωρίς να χάνει καθόλου χρόνο, πήρε την δεύτερη Porsche GT3 RS που είχε στην διάθεση του και ξαναβγήκε στην πίστα, μόλις 2 ώρες μετά το τρακάρισμα.

Και όταν λέμε βγήκε στην πίστα, δεν εννοούμε ήρεμη βόλτα με σκοπό να επεξεργαστεί το συμβάν που έγινε πριν λίγες ώρες. Πρόκειται για κανονική επίθεση, μιας και μόλις βγήκε από τα pits, το δεξί πεντάλ έφτασε στην μοκέτα! Μάλιστα, στην «δεύτερη προσπάθεια» ο οδηγός δεν φόρεσε ούτε κράνος.

Πρέπει να παραδεχθούμε πως θέλει αρκετά «φαρδύ καβάλο» για να επανέλθει κανείς τόσο δυναμικά και τόσο σύντομα, από μία τέτοια σύγκρουση. Δείτε το συμβάν, αλλά και ολόκληρο τον πρώτο γύρο μετά την άτυχη στιγμή, στο βίντεο που ακολουθεί.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...