Υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης έκλεψε με γερανό 11 αυτοκίνητα (Video)

«Σήκωνε» τα αυτοκίνητα κατά τον χρόνο εργασίας του!

  • -
  • -

Διπλή ζωή φαίνεται πως είχε ένας 54χρονος άντρας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παράλληλα με την εργασία του στο Δήμο Θεσσαλονίκης έβγαζε ένα… έξτρα εισόδημα δια της κλοπής αυτοκινήτων… με γερανό.

Δεν πρόκειται για ένα, ούτε για δύο, αλλά για συνολικά 11 εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, τα οποία αφού τα «σήκωνε» με το γερανοφόρο όχημα τα μετέφερε σε μάντρα μεταχειρισμένων ώστε να αποκομίσει χρηματικό όφελος.

Η δράση του 54χρονου

Ειδικότερα, ο 54χρονος υπάλληλος δρούσε κατά τον χρόνο εργασίας του αξιοποιώντας τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διέθετε. Σε βίντεο που εξασφάλισε το thestival.gr από κάμερες ασφαλείας καταδεικνύονται οι κινήσεις του πανούργου άντρα όπου με χαρακτηριστική ψυχραιμία σταθμεύει στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης και στη συνέχεια σηκώνει ένα αυτοκίνητο με τον γερανό.

Οι αστυνομικές αρχές τον είχαν συλλάβει τον περασμένο Μάιο στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απαγγέλοντάς του κατηγορίες για την κλοπή πέντε αυτοκινήτων.

Πριν λίγες ώρες, ωστόσο, έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξακρίβωσαν πως είχε κλέψει και άλλα έξι.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

[Πηγή: thestival.gr]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...