Volkswagen: Κατοχύρωσε το όνομα e-Thing. Είναι αυτή η αναβίωση του θρυλικού buggy;

Επιστρέφει μετά από 37 χρόνια;

  • -
  • -

Αίτηση κατοχύρωσης του ονόματος «e-Thing» στην Ευρώπη, υπέβαλε η Volkswagen, κάνοντας μας παράλληλα να αναρωτιόμαστε, αν αυτό σημαίνει την επιστροφή του θρυλικού VW 181, γνωστό και ως «Thing», σε αμιγώς ηλεκτρική μορφή. Τα τελευταία χρόνια ο Γερμανός κατασκευαστής έχει κατoχυρώσει πληθώρα αξιοσημείωτων ονομάτων, για ηλεκτρικά μοντέλα που θα έρθουν στο μέλλον, αλλά η τελευταία αυτή αίτηση, που υποβλήθηκε στις 31 Αυγούστου, ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες!

VW-e-Thing-2


Η πλατφόρμα με τις περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσει το νέο όνομα, είναι αυτή του ID Buggy, το οποίο παρουσιάστηκε στην τελευταία έκθεση της Γενεύης. Αν και το μοντέλο πήρε το πράσινο φως για έναρξη της παραγωγής αμέσως μετά την παρουσίαση, το project αναγκάστηκε να... τραβήξει χειρόφρενο. Αυτό συνέβη διότι, η εταιρία στην οποία είχε ανατεθεί η κατασκευή του μοντέλου, e.Go Mobile, προσφάτως κήρυξε πτώχευση.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι απτό, στο οποίο να μπορούμε να στηριχθούμε, παρά μόνο φήμες από ανθρώπους εντός της Volkswagen, οι οποίοι δηλώνουν πως σκοπεύουν να κατασκευάσουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό off-roader, με κύρια πηγή έμπνευσης το Buggy. Ένα πιθανό όνομα για το μοντέλο είναι το Ruggedzz. Μέχρι όμως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος, δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε πως το θρυλικό 181 θα επιστρέψει!

181

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...