Ferrari: “Αποκληρώνει” τις GTC4Lusso και GTC4Lusso T – Αντίβαρο η Purosaunge

Θα τις... θυμόμαστε τόσο για τις επιδόσεις όσο και για την ευρυχωρία τους

  • -
  • -

Τέλος εποχής για δύο μοντέλα της Ferrari, τα οποία «θυσιάζονται»… στο βωμό της στρατηγικής της μάρκας για περιορισμό της γκάμας της.

Ο λόγος για τις ευρύχωρες και τετραθέσιες GTC4Lusso και GTC4Lusso T, οι οποίες - όπως δήλωσε αξιωματούχος της Ferrrari μιλώντας στο Motor1 - αποσύρονται από την παραγωγή.

Πρόκειται για μια κίνηση ιδιαίτερα μελετημένη από τη μάρκα, καθώς με αυτό τον τρόπο επιδιώκει να… ανοίξει χώρο για το προσεχές λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου SUV, της Purosangue.

GTC4Lusso 

Η τετρακίνητη GTC4Lusso, η οποία παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Γενεύης το 2016 «φορά» έναν V12 των 6,3 λίτρων, απόδοσης 690 ίπππων και 697 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η επιτάχυνση στα 100 Km/h από στάση «έρχεται» σε 3,4 δευτερόλεπτα ενώ η τελική αντιστοιχεί σε 335 km/h.

GTC4Lusso T

Το έτερο μοντέλο που ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής του τροφοδοτείται από έναν V8 των 3,9 λίτρων απόδοσης 610 ίππων και 759 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Το 0-100 Km/h ολοκληρώνεται σε 3,5 sec, ενώ η τελική αντιστοιχεί σε 320 Km/h.

Παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, τα μοντέλα διακρίνονται για την τετραθέσια διάταξή τους και την ευρυχωρία του χώρου αποσκευών τους (450 λίτρα).

AYTH EINAI H FERRARI GTC4LUSSO

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...