Land Rover Defender: Τώρα και σε τροχόσπιτο!

Όταν δεν θέλεις να το αποχωριστείς ποτέ!

  • -
  • -

Το εμβληματικό περιπετειώδες off-road Land Rover Defender έχει ανοίξει έναν νέο κύκλο ζωής, χωρίς να αποβάλλει όσα στοιχεία το έκαναν γνωστό ανά τον κόσμο. Το ίδιο και το επερχόμενο Ford Bronco το οποίο σύντομα αναμένεται να εκκινήσει την εμπορική του πορεία.

Όσοι θα αποκτήσουν τα παραπάνω μοντέλα ενδέχεται να έχουν την ευκαιρία να μην τα… αποχωριστούν ποτέ, μιας και θα μπορούν να διαμένουν σε αυτά. Αυτό καθίσταται δυνατό χάρη στη γερμανική εταιρεία GehoCab, η οποία ετοιμάζει να τα μετατρέψει σε αυτοκινούμενα οχήματα/τροχόσπιτα!

Ειδικότερα, το υπό ανάπτυξη kit μετατροπής περιλαμβάνει την αφαίρεση του πίσω τμήματος και την προσεκτική ενσωμάτωση ενός… τροχόσπιτου υπό την ονομασία “Fiete camper” το οποίο θα ξεκινά από πίσω και θα καταλήγει στο πάνω μέρος του παρμπρίζ.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ LAND ROVER DEFENDER 110 2.0 D FIRST EDITION

Όσοι σκέφτεστε πως πρόκειται για… περιττό βάρος, οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν προνοήσει γι’ αυτό. Ως εκ τούτου θα κατασκευάζεται από ανθρακονήματα και θα ζυγίζει περίπου 460 κιλά. Το μήκος του θ’ ανέρχεται σε κάτι λιγότερο από 4 μέτρα, το πλάτος σε 1,8 μέτρα, ενώ το συνολικό ύψος θα αντιστοιχεί σε σχεδόν 2 μέτρα.

Επιπροσθέτως, το ενσωματωμένο τροχόσπιτο κρίνεται ιδανικό ώστε να “πλαγιάσουν” δύο άνθρωποι, ενώ διαθέτει τουαλέτα, κουζίνα καθώς και ντουζιέρα.

H εταιρεία GehoCab Θα δέχεται παραγγελίες από την 1η Οκτωβρίου του 2020, με την τιμή εκκίνησης ν΄αντιστοιχεί στα 104.500 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται τα εργατικά.




ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...