Ίσως το πιο αργό Hyundai ever!

Για τους ρομαντικούς

  • -
  • -

Μόνο λίγες δεν είναι οι φορές που η Hyundai μας έχει χαρίσει μοντέλα που μαγνητίζουν το βλέμμα και εντυπωσιάζουν με τη σχεδίασή τους.

Τα εύσημα για όσα εύμορφα μοντέλα της μάρκας θαυμάζουμε στο ευρωπαϊκό οδικό δίκτυο πρέπει να αποδοθούν στο κέντρο σχεδίασης “Hyundai Design Center Europe”, το οποίο εδρεύει στο Russelsheim της Γερμανίας από το 2003.

Οι άνθρωποι του εν λόγου κέντρου, βέβαια, αποφάσισαν να διευρύνουν τον φαντασιακό τους ορίζοντα, προχωρώντας στη σχεδίαση ενός ιδιαίτερα ριζοσπαστικού σε εμφάνιση μοντέλου. Η Hyundai έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια teaser εικόνα που μας επιτρέπει να χαζέψουμε τη σιλουέτα, του οχήματος που παραπέμπει στο πρωτότυπο Concept 45.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI i10 1.2 MPi

Αυτό, ωστόσο, που είναι ξεχωριστό για το επαναστατικό όχημα, δεν είναι το «λουκ» του αλλά το γεγονός πως ίσως θα αποτελεί το πιο αργό Hyundai στα χρονικά!

Αυτό διότι δεν θα «φορά» κάποιο μοτέρ εσωτερικής καύσης, αλλά ούτε κάποιον ηλεκτροκινητήρα. Αντιθέτως, η κίνησή του θα βασίζεται στη… δύναμη της βαρύτητας. Επομένως, προκειμένου να τσουλήσει θα απαιτείται δρόμος με μεγάλη κλίση.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ... ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ HYUNDAI KONA

Όπως, μάλιστα, σημειώνουν οι άνθρωποι της Hyundai, το εν λόγω όχημα αντλεί έμπνευση από τον ρομαντισμό του παρελθόντος, τότε που τα παιδιά κατασκεύαζαν αυτοσχέδια ξύλινα αυτοκίνητα κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...