Φτερό από Volkswagen Beetle έγινε… στιλάτο Go-Kart

Έχει όρια η φαντασία;

  • -
  • -

Ο Αϊνστάιν, έχει πει πως η λογική θα σε πάει από το Α στο Β, αλλά η φαντασία θα σε πάει παντού… Και όπου «παντού» σημειώσατε Volkswagen Beetle αλά Go-Kart.

Και επειδή μάλλον μπερδευτήκατε, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τα Beetle αποτελούν «όνειρο» για δεκάδες χιλιάδες οδηγούς ανά τον κόσμο και δη η πρώτη έκδοση του «Σκαραβαίου», Type 1.

Ανάμεσα σε αυτούς και η μεξικανική κατασκευαστική ομάδα Aldekas Studio, η οποία, όμως, έχει εξειδικεύσει αυτή την αγάπη: Λατρεύει τα φτερά του Beetle τα οποία χρησιμοποιεί ως καμβά για τη δημιουργία εναλλακτικών οχημάτων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ 450 ΙΠΠΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ!

Απότοκο της αγάπης των Λατίνων καλλιτεχνών συνιστά και μια γλυκύτατη Go-Kart έκδοση, η οποία εκπέμπει ένα vintage άρωμα και… ακούει στο όνομα Bugkart Wasowski.

Ενδιαφέρουσα πινελιά συνιστά η τοποθέτηση ενός κόκκινου πλαισίου το οποίο παντρεύεται ιδανικά με το olive green αμάξωμα συνθέτοντας μια ευχάριστη αντίθεση, ενώ επιβλητικός προβάλλει ο κεντρικός στρογγυλός προβολέας.

Προς απογοήτευσή πολλών, οι φωτογραφίες δεν απεικονίζουν ένα… υπαρκτό όχημα, αλλά το αποτέλεσμα ψηφιακής επεξεργασίας. Όπως γνωστοποιεί, ωστόσο, η εταιρεία Aldekas Studio, ένα παρόμοιο GO-Kart αναμένεται να αποτελέσει σύντομα πραγματικότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...