To χλιδάτο εσωτερικό της νέας S-Class (φωτογραφίες)

Οθόνες, δερμάτινες επενδύσεις και ατμοσφαιρικός φωτισμός στη νέα λιμουζίνα της Mercedes-Benz

  • -
  • -

Στη Στουτγάρδη επιδιώκουν η νέα S-Class να θέτει τον πήχη στην υπερπολυτελή κατηγορία και αν κρίνουμε από την εικόνα της καμπίνας των επιβατών το έχουν καταφέρει. Δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις συνδυάζονται αρμονικά, ατμοσφαιρικός φωτισμός που αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση οδηγού και επιβατών, ψηφιακές οθόνες για όλους, είναι μερικά από τα highlights της νέας ναυαρχίδας της Mercedes-Benz.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΕΤΩΠΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ S-CLASS

Η τεχνολογία LED επιτρέπει τον διαδραστικό φωτισμό του εσωτερικού χώρου: Ο ενεργός ατμοσφαιρικός φωτισμός έχει πλέον ενσωματωθεί στα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και έχει τη δυνατότητα να επισημαίνει οπτικά τις προειδοποιήσεις. Για παράδειγμα, το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας Active Blind Spot Assist προειδοποιεί για επικείμενη σύγκρουση με μία κόκκινη φωτεινή κινούμενη εικόνα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ανταπόκρισης κατά τον χειρισμό του συστήματος κλιματισμού ή του φωνητικού βοηθού «Hey Mercedes». 

Επιπλέον, ο ενεργός ατμοσφαιρικός φωτισμός είναι ενσωματωμένος στο σύστημα ελέγχου ανέσεων ENERGIZING. Πατώντας ένα κουμπί ή δίνοντας μια φωνητική εντολή, η ολιστική προσέγγιση «Fit & Healthy» προσφέρει απτή, βιωματική εμπειρία των σημαντικά προηγμένων συστημάτων άνεσης της S-Class με λειτουργίες που ομαδοποιούνται σε διαφορετικούς κόσμους εμπειριών. Ταυτόχρονα, το σύστημα δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό χώρο, για παράδειγμα αναζωογονητική σε περίπτωση κούρασης ή χαλαρωτική εάν το επίπεδο stress είναι υψηλό. Το ENERGIZING COACH προτείνει μάλιστα το κατάλληλο πρόγραμμα τονωτικής άσκησης ή ευεξίας με βάση τα δεδομένα του οχήματος ή της διαδρομής. Ο έξυπνος αλγόριθμος του συστήματος συνυπολογίζει επίσης πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα ύπνου και το επίπεδο άγχους εάν ο οδηγός διαθέτει κατάλληλο smartphone ή φοράει ρολόι fitness. Η Mercedes-Benz έχει αναπτύξει μία ειδική γκάμα ENERGIZING Comfort στην Κίνα για τους Κινέζους πελάτες της S-Class.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...