‘100 χρόνια Mazda’ - Όλη η ιστορία της μάρκας μέσα σε ένα ψηφιακό βιβλίο-αφιέρωμα

Κατεβάστε το δωρεάν

  • -
  • -

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βιβλίο-αφιέρωμα  με τίτλο "Mazda Centenary" ("Η εκατοστή επέτειος της Mazda") όπου αναλύονται οι βασικοί άξονες της μακρόβιας ιστορίας της, δίνει -διαδικτυακά- στην κυκλοφορία η Mazda, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής.

Μέσα σε 7 ψηφιακές ενότητες τόσο οι πιστοί λάτρεις της όσο και, γενικότερα, οι φίλοι της αυτοκίνησης μπορούν να συστηθούν με όλη την ιστορία της Mazda από το 1920 όταν και ιδρύθηκε, στη Χιροσίμα, μέχρι το σήμερα.

Αναλυτικά οι ενότητες:

  -Mazda & Hiroshima

  -The rotary engine

  - Mazda Technology

  - Mazda Design

  - Craftsmanship

  - Mazda MX-5: The brand Icon

  - Brand Fascination

 

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, η Mazda ξεχώρισε για τις προηγμένες τεχνολογίες της, ενώ  κατέγραψε σημαντικές διακρίσεις, ούσα η πρώτη ασιατική μάρκα που κέρδισε το Le Mans το 1991.

Παρουσίασε το εμβληματικό Cosmo Sport 110S, τον περιστροφικό κινητήρα σε μοντέλο μαζικής παραγωγής και δημιούργησε ένα παγκόσμιο best-seller: το διθέσιο roadster Mazda MX-5.

Είναι η μάρκα που εισήγαγε τον πρώτο βενζινοκινητήρα στον κόσμο ο οποίος συνδυάζει τις τεχνολογίες αυτανάφλεξης με συμπίεση, και ανάφλεξη με σπινθήρα, τον Skyactiv-X.

Το βιβλίο έχει αναρτηθεί στο mazda.gr στην ενότητα: Γιατί να επιλέξετε τη Mazda/ 100η επέτειος / Δείτε το βιβλίο των 100 ετών. Ή μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...