Ένα ηλεκτρικό van Maxus στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ

Μια κίνηση αλληλεγγύης στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας

  • -
  • -

Έναν επιπλέον σύμμαχο στη μάχη που δίνει το ιατρικό προσωπικό της χώρας μας, ιδιαίτερα την εποχή του κορονοϊού, αποκτά το ΕΚΑΒ.

Αυτό διότι, η εταιρεία κατασκευής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Maxus, την οποία αντιπροσωπεύει η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, διέθεσε στο ΕΚΑΒ ένα ηλεκτρικό van (VAN MAXUS EV80), με φόντο την διευκόλυνση του έργου μεταφοράς φαρμάκων και υλικών.

Την παραχώρηση του οχήματος συντόνισε η εταιρεία προώθησης της ηλεκτροκίνησης “TryEV”, με αρωγούς στην εν λόγω κίνηση αλληλεγγύης τις εταιρείες ENGIE και Blink (διάθεση και εγκατάσταση των αναγκαίων σταθμών φόρτισης), ενώ σημαντική κρίνεται και η στήριξη της Deloitte και της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του ΥΠΕΝ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ



Οι πρώτες εντυπώσεις από την χρήση του ηλεκτροκίνητου VAN MAXUS EV80, με αυτονομία τα 200χλμ , είναι ενθαρρυντικές, με τους οδηγούς να σχολιάζουν θετικά την άμεση επιτάχυνση και την αθόρυβη λειτουργία του οχήματος.

Όπως, τόνισε μάλιστα ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νικόλαος Παπαευσταθίου, είναι σημαντικό να υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες δράσεις, που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του ΕΚΑΒ, και δοκιμάζουν νέες φιλικότερες  προς το περιβάλλον τεχνολογίες.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...