Νέα έκδοση Volkswagen Caddy: Η χαρά των κατασκηνωτών!

Πρακτικό και λειτουργικό, θα εκπληρώσει την επιθυμία σας για ολιγοήμερες αποδράσεις σε βουνό ή/και θάλασσα

  • -
  • -

Μια νέα, ειδική έκδοση του επαγγελματικού Caddy ετοιμάζει η Volkswagen, προσφέροντας ευχάριστα νέα στους φίλους του camping, ή ελληνιστί των κατασκηνωτών.

Αυτό διότι, συμπυκνώνει το επαγγελματικό όχημα προσδίδοντάς του έναν πιο ματζόβολο χαρακτήρα, ικανό να «τρυπώνει» σε παραλίες όπου οι ολιγομελείς οικογένειες θα βιώνουν στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης.

Όπως, μάλιστα, μας προϊδεάζει η μάρκα τόσο μέσω ανακοίνωσης, όσο και των πλαισιωμένων teaser φωτογραφιών, η ξεκούραση στο εν λόγω όχημα αναψυχής θα είναι εξίσου άνετη με το κατά πολύ μεγαλύτερο California.

Για το παραπάνω φροντίζει ένα αναδιπλούμενο κρεβάτι μήκους σχεδόν 2 μέτρων, ενώ ακριβώς πάνω από αυτό θα υπάρχει μια πανοραμική οροφή 1,4 τ.μ.. Πρόβλημα, ακόμη, δεν θα αποτελεί και η φύλαξη του απαραίτητου για τις ανάγκες του camping εξοπλισμού χάρη σε κάποιες τσάντες τοποθετούμενες στους "τοίχους" της καμπίνας, οι οποίες θα μπορούν να εγκατασταθούν και στα παράθυρα, χαρίζοντάς σας κάποιες προσωπικές στιγμές.

Στα σχέδια της γερμανικής μάρκας είναι η πλαισίωση του van και με μία τέντα η οποία θα ενώνεται με το πίσω μέρος του αμαξώματος και θα σας επιτρέπει να αυξήσετε τον προσωπικό σας χώρο.

Η ειδική έκδοση του Caddy θα διατίθεται σε δύο επιλογές κινητήρων. Έναν 4κύλινδρο diesel των 74 ή 121 ίππων, καθώς και ένα μοτέρ βενζίνης των 113 ίππων, ενώ το επίσημο ντεμπούτο είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Σεπτέμβριο.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...