Τράκαρε και παράτησε τη Lamborghini Huracan σε έρημο του Λας Βέγκας (video)

Ενδεχομένως να μην είχε τα λεφτά να αποζημιώσει την εταιρεία ενοικίασης και… έγινε Κεντέρης

  • -
  • -

«Ό,τι γίνεται στο Λας Βέγκας μένει στο Λας Βέγκας» είθισται να λένε οι φίλοι μας οι Αμερικανοί, λόγω της ξέφρενης ζωής που περικλείει σχεδόν κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας στον εν λόγω δειθνούς φήμης, «ακόλαστο» τουριστικό προορισμό.

Το παραπάνω γνωμικό, ωστόσο, φαίνεται πως αφορά και την έρημο του Λας Βέγκας, η οποία μέχρι πρότινος, κρατούσε ένα επτασφράγιστο μυστικό. Ο λόγος για μια παρατημένη Lamborghini Huracan.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο… κόσμος του Βέγκας είχε βουίξει πως στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου υπήρχε μια επί μέρες παρατημένη πράσινη Lamborghini Huracan, γεγονός που πυροδότησε την περιέργεια της δημοφιλούς εταιρείας ενοικίασης πολυτελών οχημάτων Royalty Exotic Cars.

Οι άνθρωποι της εταιρείας κινητοποιήθηκαν με αστραπιαία αντανακλαστικά, κατευθυνόμενοι προς το σημείο. Όπως βλέπετε στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube, οι φήμες για το αυτοκίνητο… φάντασμα επιβεβαιώθηκαν.

Μπορεί εκ πρώτης όψης να φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση, με μια πιο ενδελεχή ματιά, ωστόσο, παρατηρούμε πως η Huracan αφέθηκε… στην τύχη της μετά από ένα τρακάρισμα.

Ποιος είναι, όμως, υπεύθυνος για την εγκατάλειψη του hypercar; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα είχε ενοικιαστεί από κάποιον επισκέπτη της περιοχής, ο οποίος μετά το ατύχημα την παράτησε, λόγω του γεγονότος πως η ασφάλεια δεν κάλυπτε τις ζημιές.

Δείτε παρακάτω τον εντοπισμό της παρατημένης Huracan μέσα από τα μάτια της εταιρείας Royalty Exotic Cars

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...