Ford Hot Deals: Puma, Kuga και Ranger

Θέλεις υβριδικό SUV; Με το νέο πρόγραμμα Hybrid Bonus της Ford αποκτάς το νέο Kuga ή το νέο Puma με 3,49% επιτόκιο, 3 μήνες περίοδο χάριτος, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και το 1ο service δωρεάν. Και αν θες pick-up, το όφελος για το σκληροτράχηλο Ranger Wildtrak φτάνει τα 6.500 €.

  • -
  • -

Η Ford ξεκινά δυναμικά τη νέα, εξηλεκτρισμένη στρατηγική της με αιχμή του δόρατος τα ολοκαίνουρια Puma και Kuga. Δύο SUV που διακρίνονται στους τομείς της περιβαλλοντικής απόδοσης και της οικονομίας καυσίμου, αξιοποιώντας μεταξύ άλλων την πολυσχιδή τεχνολογική φαρέτρα των προηγμένων υβριδικών συστημάτων κίνησης της εταιρείας.

Τώρα, το όφελος για όποιον επιλέξει ένα από τα δύο SUV της Ford είναι διπλό. Εκτός του χαμηλότερου κόστους μετακίνησης, η απόκτηση των νέων Puma και Kuga συνοδεύεται από το επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Hybrid Bonus της Ford Finance, το οποίο προσφέρει ανταγωνιστικό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 3,49%, περίοδο χάριτος 3 μηνών για την πληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου και ευέλικτη αποπληρωμή του δανείου σε 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις. Μάλιστα, η περίοδος χάριτος δεν επιβαρύνει σε τίποτα τον πελάτη, καθώς η Ford Motor Ελλάς καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τους τόκους της εν λόγω περιόδου. Έτσι, «ξεχνάτε» πλήρως το δάνειό σας για τους πρώτους αυτούς μήνες και απολαμβάνετε τις διακοπές σας, ξέγνοιαστοι!

 

Το νέο Kuga προσφέρει τα περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Ford. Στην έκδοση Plug-In Hybrid ο κινητήρας βενζίνης συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα, γεννήτρια και μπαταρία ιόντων λιθίου. Η απόδοση φτάνει τους 225 ίππους, ενώ ο οδηγός μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 72 km (NEDC). Η μέση κατανάλωση ξεκινά από 1,2 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 από 26 g/km (NEDC), τιμή που συνεπάγεται μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Μέσα στη χρονιά αναμένεται και το Kuga Hybrid με αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα, που εναλλακτικά θα συνδυάζεται και με το σύστημα τετρακίνησης Ford Intelligent All-Wheel Drive.

Στο Kuga EcoBlue Hybrid από την άλλη, ο πετρελαιοκινητήρας EcoBlue των 150 ίππων διαθέτει ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG). Το σύστημα αποθηκεύει την ενέργεια που χάνεται κατά την κύλιση και το φρενάρισμα σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48 Volt και στη συνέχεια τη διοχετεύει μέσω ενός ηλεκτρικού μοτέρ ως επιπλέον ισχύ στον κινητήρα, βελτιώνοντας αφενός τις επιδόσεις, αφετέρου την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

 

Αντίστοιχο σύστημα διαθέτει και το υβριδικό Puma, το οποίο συνδυάζεται με τον πολυβραβευμένο τρικύλινδρο 1.0L EcoBoost και συμβάλλει σε υψηλή απόδοση (125 ή 155 ίππων) και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Μάλιστα, ειδικά στο Puma το προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus προβλέπει την δωρεάν παροχή εξοπλισμού αξίας έως 868 € που, ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου, Adaptive Cruise Control και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης.

Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ αφού το Hybrid Bonus προσφέρει επιπλέον δωρεάν την πρώτη συντήρηση του νέου σας αυτοκινήτου στο επίσημο δίκτυο της Ford, ενώ συνδυάζεται και με την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

 

Σημαντικό όφελος όμως που φτάνει έως και τα 6.500 ευρώ απολαμβάνει και ο επαγγελματίας που θα επιλέξει το Ford Ranger Wildtrak. Στην premium έκδοση του δημοφιλούς pick up παρέχονται ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, λεπτομέρειες σε φινίρισμα τιτανίου, ράγες οροφής, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, σύστημα infotainment Ford SYNC 3 με οθόνη αφής 8 ιντσών και πλοήγηση, κρυφός φωτισμός και ημιδερμάτινα καθίσματα. Το Ranger Wildtrak κινείται από ισχυρό πετρελαιοκινητήρα 2.0 EcoBlue με απόδοση 170 ή 213 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο 10 ταχυτήτων.

Σήμερα, η Ford Motor Ελλάς με τα δελεαστικά προωθητικά της προγράμματα καθιστά την αγορά όλων των διαθέσιμων εκδόσεων των νέων Puma και Kuga, αλλά και την έκδοση Wildtrak του Ranger, πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ. Μάθετε περισσότερα στο www.ford.gr ή στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών της Ford.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...