GOCAR Magazine 80: Live the experience

Το νέο τεύχος είναι γεμάτο δράση. Ζήσε την εμπειρία δίπλα στο κύμα

  • -
  • -

Για τον μήνα των διακοπών ετοιμάσαμε ένα τεύχος γεμάτο δράση. Στο νέο GOCAR Magazine 80 σας παρουσιάζουμε σε μια αναλυτική δοκιμή με εντυπωσιακές φωτογραφίες σε βουνά και ποτάμια, και φυσικά Video by GOCAR το νέο, τεχνολογικά προηγμένο, αλλά πάντα σκληροτράχηλο Land Rover Defender.

Στα βουνά επίσης ανεβήκαμε για τη δοκιμή της γρήγορης Mercedes-AMG A 35 και δηλώνουμε ενθουσιασμένοι. Αν δεν είχαμε να φύγουμε για διακοπές ακόμα εκεί θα ήμασταν και θα στρίβαμε. Γρήγορη βόλτα-δοκιμή κάναμε και με το αναθεωρημένης εν μέρει φιλοσοφίας Suzuki Swift Sport Hybrid. Έγινε πιο οικολογικό, αλλά παραμένει ένα fun to drive μικρό αυτοκίνητο.

Τις στροφές πήραμε και με την γοητευτική Ιταλίδα Alfa Romeo Giulia Ti Veloce Q4, που σου φτιάχνει τη μέρα από την πρώτη ματιά. Με αφορμή την έλευση του Volkswagen T-Roc Cabriolet… περπατήσαμε την ελληνική Ριβιέρα απολαμβάνοντας το τοπίο με την οροφή του SUV ανοιχτή, ενώ στο ίδιο μέρος βρεθήκαμε οδηγώντας για πρώτη φορά το ολοκαίνουριο Audi A3 Sportback.

Από την άλλη, ανακαλύψαμε τι σημαίνει πραγματική οικονομία πίσω από το τιμόνι του νέου Skoda Scala G-Tec με κινητήρα φυσικού αερίου. Το Ford Kuga μας άρεσε από την πρώτη δοκιμή με τον diesel κινητήρα, ενώ το λατρέψαμε σε αυτή την έκδοση με τον τούρμπο βενζίνης, αναγνωρίζοντας φυσικά τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του. Το Peugeot 208 1.2T GT Line που κέντρισε με την εμφάνισή του τα βλέμματα του κόσμου, συνδυάζει σπορ και άνεση.

Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος του αγοραστικού κοινού, αφού με την κρατική επιδότηση αποκτούν εκτός από θεωρητικό και πραγματικό ενδιαφέρον. Σας παρουσιάζουμε τα πάντα γύρω από το θέμα και τις τιμές όλων των μοντέλων όπως διαμορφώνονται με τα νέα δεδομένα.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #80 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

Alfa Romeo Giulia Ti Veloce Q4

Audi A3 Sportback

Ford Kuga 1.5 EcoBoost

Land Rover Defender 110 2.0d

Mercedes-AMG A 35

Peugeot 208 1.2 PureTech GT Line

Skoda Scala 1.0 TSI G-Tec

Suzuki Swift Sport Hybrid

Volkswagen T-Roc Cabriolet 1.5 TSI DSG

TREND

Tecnomar for Lamborghini 63

Porsche 911 Turbo

ΘΕΜΑΤΑ

5 ιδανικά μέρη για διακοπές με αυτοκίνητο

Διακοπές με γάτα

Διακοπές με τροχόσπιτο

Τα πάντα για την ηλεκτροκίνηση

Τιμές ηλεκτρικών με επιδότηση στην Ελλάδα

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...