Παρκάρεις και πληρώνεις με ηλεκτρική ενέργεια! (video)

Οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου Nissan Pavilion θα βιώσουν μια μοναδική «πράσινη» εμπειρία

  • -
  • -

Ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς την υλοποίησή τους οράματός της για βιώσιμη κινητικότητα υλοποιεί η Nissan.

Στο πλαίσιο της επικείμενης αυλαίας του εκθεσιακού χώρου Nissan Pavilion (1η Αυγούστου), στη Yokohama, η μάρκα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες που διαθέτουν ηλεκτρικό όχημα να το σταθμεύσουν χωρίς να καταβάλλουν κάποιο χρηματικό αντίτιμο. Αντιθέτως, ως… αντάλλαγμα θα εκφορτώνουν ενέργεια.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF



Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι μόνο μία από τις πολλές καινοτομίες που συνθέτουν τον εκθεσιακό χώρο των 10.000 τετραγωνικών μέτρων ο οποίος είναι εξοπλισμένος με ηλιακούς συλλέκτες και διαθέτει ανανεώσιμη υδροηλεκτρική ενέργεια.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες μπορούν να γευματίσουν στο Nissan Chaya Cafe, που λειτουργεί με τροφοδοσία από τα ηλεκτρικά Nissan Leaf και από φωτοβολταϊκά πάνελ. Δύναται ακόμα να απολαύσουν εικονικές εμπειρίες που τους επιτρέπουν να νιώσουν τη συγκίνηση των ηλεκτρικών αγώνων της Formula E, ή να κάνουν μια βόλτα με το ολοκαίνουργιο Nissan Ariya EV crossover.

Όσοι δώσουν, τέλος, το «παρών» στον εκθεσιακό χώρα θα μπορούν να συστηθούν με το προηγμένο σύστημα υποστήριξης του οδηγού ProPilot και την τεχνολογία Invisible to Visble (I2V), η οποία συνδυάζει πληροφορίες από τον πραγματικό και εικονικό κόσμο, με φόντο την υποστήριξη της οδηγικής διαδικασίας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...