Κλεμμένη Ferrari Mondial έκανε 26 χρόνια παρέα… στα ψάρια!

Βρέθηκε στον πυθμένα ποταμού - Δείτε για που την προορίζουν!

  • -
  • -

Αποσβολωμένοι έμειναν κάποιοι δύτες του τμήματος της πυροσβεστικής που επιχειρούσαν στις 17 Ιουνίου σε έναν ποταμό κοντά στο Άμστερνταμ όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με μια Ferrari Mondial του 1987.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα hypercar το οποίο είχε δηλωθεί κλεμμένο πριν από 26 χρόνια. Οι επίμονες προσπάθειες για τον εντοπισμό της Mondial, ωστόσο, είχαν αποδειχθεί άκαρπες, μ’ αποτέλεσμα η αστυνομία να κλείσει την υπόθεση το 1994.

Η εξακρίβωση των ιχνών του αυτοκινήτου όπως φαίνεται έγινε 26 χρόνια μετά, χάρη σε ένα… τυχαίο συμβάν και συγκεκριμένα ελέω της συγκεκριμένης ομάδας δυτών. Η Mondial, μάλιστα, ανασύρθηκε από τον πυθμένα του ποταμού κατόπιν κοινής επιχείρησης δυτών της πυροσβεστικής με την τοπική αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ολλανδική έκδοση των Times και επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες, η Ferrari βρίσκεται σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης, με το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος να έχει καταστεί άχρηστο από την οξείδωση. Χαρακτηριστικές, βέβαια, είναι και οι εικόνες από το πίσω μέρος του το οποίο φαίνεται τρακαρισμένο.

Πλέον, το ταλαιπωρημένο όχημα βρίσκεται στα χέρια της εταιρείας ανταλλακτικών “De Ooyevaar”, η οποία αναζητά τρόπους να προσφέρει μια… νέα ζωή στη Mondial.

Η συμφωνία με τις αρχές είναι το όχημα να τεμαχιστεί και εν συνεχεία να οδηγηθεί στην ανακύκλωση, η εταιρεία, ωστόσο, φαίνεται να μην τηρεί τα συμφωνηθέντα. Αυτό διότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν επικοινωνήσει μαζί της για την αγορά κάποιων εξαρτημάτων της. Ιδιαίτερα δημοφιλής, μάλιστα, φαίνεται πως είναι ο κινητήρας με πολλούς να επιθυμούν να τον μετατρέψουν σε… τραπεζάκι.

Ο ιδιοκτήτης, βέβαια, της εταιρείας De Ooyevaar, έχει τα δικά του σχέδια, καθώς θέλει να δει τη Ferrari να αποτελεί έκθεμα του ενυδρείου Artis Zoo’s, μέρος του οποίου αφορά την υποβρύχια ζωή των καναλιών της ολλανδικής πρωτεύουσας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...