Hennessey Venom F5: Θα ξεπεράσει τα 482 km/h;

Teaser φωτογραφία από τον “διεκδικητή” του ρεκόρ ταχύτητας - Με αυτό το όνειρο γεννήθηκε και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει!

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι να δούμε στους δρόμους το αυτοκίνητο που... αυτοπροσδιορίζεται ως ο πιο υπολογίσιμος διεκδικητής του ρεκόρ τελικής ταχύτητας. Ο λόγος για το Hennessey Venom F5, το οποίο θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα τον προσεχή Νοέμβριο.

Στο πλαίσιο αυτό, η αμερικανική μάρκα έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια teaser φωτογραφία, όπου απεικονίζεται μόλις ένα μικρό τμήμα από το πίσω μέρος του hypercar και συγκεκριμένα το diffuser.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ HENNESSEY VENOM F5 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ

 

Tο Venom F5 «φορά» έναν twin turbo V8 κινητήρα 1.600 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων, με τη ροπή να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Το συνολικό βάρος περιορίζεται στα 1.338 κιλά, ενώ το 0-300 km/h «έρχεται» σε μόλις 10 δευτερόλεπτα, χρόνος που θα… ζήλευαν ακόμα και τα μονοθέσια της F1. Όσον αφορά τη διαδικασία 0-400-0 km/h, απαιτούνται λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως τα 400 km/h δεν του… λένε και πολλά μιας και εποφθαλμιά να ξεπεράσει τα 482 km/h.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ

Πληροφορίες έχουν ανακύψει και για το εσωτερικό του hypercar, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο επιλογές: Στην πρώτη, ο πίνακας οργάνων βρίσκεται επάνω στο τιμόνι, ενώ στη δεύτερη τα όργανα βρίσκονται στην κλασσική τους θέση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...