Ο Έλβις ζει και οδηγεί... Strada [Video]

Η Fiat επιστράτευσε τον Βασιλιά της Rock ‘n’ Roll για την τελευταία της διαφημιστική καμπάνια στην Βραζιλία

  • -
  • -

Αν και το ανανεωμένο pick-up της Fiat έχει ήδη κάνει 6.000 πωλήσεις στις πρώτες 10 μέρες που βρίσκεται στην νοτιοαμερικανική αγορά, η ιταλική εταιρία βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο για να προσελκύσει ακόμα περισσότερους αγοραστές.

Με ένα μικρό φιλμ 2 λεπτών που ονομάζεται “The Legend”, βλέπουμε όλα τα δυνατά σημεία του νέου Fiat Strada με την βοήθεια του Elvis Presley. Στο βίντεο φαίνεται ένας νεαρός Elvis να περνάει κυριολεκτικά από διάφορα σκηνικά, ενώ το θρυλικό τραγούδι του “Blue Suede Shoes” παίζει στο background.

Μπορεί ο Βασιλιάς να έχει πεθάνει από το 1977 (υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που έχουν αντίθετη άποψη…), η τεχνολογία όμως μπορεί να κάνει θαύματα. Με την βοήθεια του υπολογιστή και ενός από τους καλύτερους σωσίες του Elvis, η παραγωγή χρησιμοποίησε παλιές σκηνές του διάσημου τραγουδιστή από σόου και ταινίες του 1968 και τις προσάρμοσε ενσωματώνοντας το νέο Fiat Strada.

Αν και το ιταλικό μοντέλο δεν προορίζεται για την αγορά μας, πληροφοριακά να πούμε πως εξοπλίζεται με δύο κινητήρες. Ένα 1.400άρη 88 ίππων και 123 Nm ροπής, στην βασική έκδοση, και ένα 1.300άρη 110 ίππων και 139 Nm ροπής. Και τα δύο μοτέρ συνδέονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...