Σκαραβαίος 450 ίππων, γίνεται; Και όμως! (video)

Δείτε τι μπορεί να κάνει η αγάπη για ένα Volkswagen Beetle

  • -
  • -

Μπορεί ένας «Σκαραβαίος» να φιλοξενήσει 450 άλογα; Η απάντηση είναι καταφατική, χάρη στην… τρέλα, το μεράκι και την αγάπη μιας παρέας από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής για το εμβληματικό μοντέλο της Volkswagen, Beetle.

Για την υπερ-δυνάμωση του μοντέλου ακολούθησαν κάποιες απλές, πλην μεθοδικές διαδικασίες. Αρχικά το υπάρχον πλαίσιο πήγε για... παλιοσίδερα, ενώ καλύτερη τύχη είχε το άνω μέρος του αυτοκινήτου το οποίο αφαιρέθηκε μόλις προσωρινά.

Στη συνέχεια η εξειδικευμένη ομάδα δημιούργησε από το μηδέν ένα νέο πλαίσιο από αλουμίνιο, με φόντο τη στέγαση ενός Audi 4.2 V8 twin turbo κινητήρα απόδοσης 450 ίππων και μιας custom κυψέλης καυσίμου. Το νεοσύστατο πλαίσιο είναι πιο σκληρό απ’ ό,τι το προηγούμενο γεγονός που επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σε μεταγενέστερο στάδιο, το αφαιρεθέν… καβούκι επανατοποθετήθηκε προσδίδοντας στο υπό μετατροπή όχημα μια συνηθισμένη όψη, ενός κλασικού Beetle. Όπως μπορείτε, ωστόσο, να δείτε στο παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό, άλλο το “είναι” και άλλο το “φαίνεσθαι”.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...