H DS Automobiles πρώτη Premium μάρκα στην Ευρώπη στις εκπομπές CO2

Με σοβαρές επενδύσεις στην τεχνολογία

  • -
  • -

Η DS Automobiles συνεχίζει δυναμικά στην ενεργειακή μετάβαση που έχει ξεκινήσει για τη γκάμα της. Με την εμπειρία που αποκτήθηκε στη Formula E από τους παγκόσμιους τίτλους των DS TECHEETAH και Jean-Éric Vergne, η γκάμα E-TENSE παίζει δυνατά στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων.

Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στους αγώνες της Formula E, ώθησε τη μάρκα να λάβει ανταγωνιστικές τεχνικές αποφάσεις, προς όφελος των πελατών και την περαιτέρω μείωση στο μέσο όρο των εκπομπών CO2 που προκύπτει από το σύνολο των μοντέλων της γκάμας.

Από το 2019 στην Ευρώπη, τα DS 3 CROSSBACK και DS 7 CROSSBACK είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρικές εκδόσεις. Το DS 9 έρχεται στη συνέχεια με μια σειρά κυρίως υβριδικών plug-in εκδόσεων, με απόδοση από 225 έως 360 ίππους.

Στην κατηγορία των premium εταιρειών με μοντέλα που διαθέτουν υβριδικές ή ηλεκτρικές εκδόσεις, η DS Automobiles είναι στην κορυφή με μέσο όρο 79,9g /km CO2 κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Formula E την περασμένη σεζόν, η κυριαρχία μέχρι στιγμής στη φετινή κατάταξη, αλλά και η καθημερινή παρουσία των μοντέλων της DS Automobiles στους δρόμους ανά τον κόσμο, υπογραμμίζει την ηγετική θέση της premium Γαλλικής Μάρκας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...