Ιταλία: Ford Focus πήρε κλήση επειδή έτρεχε με 703 km/h

Η Ιταλίδα οδηγός κατηγορείται ότι κινούταν 10 φορές πάνω από το όριο ταχύτητας

  • -
  • -

Απορημένη κοιτούσε την κλήση για υπερβολική ταχύτητα που στάλθηκε σπίτι της μία Ιταλίδα οδηγός ενός Ford Focus, καθώς το έγγραφο έλεγε πως πρέπει να πληρώσει πρόστιμο ύψους 857 ευρώ, να παραδώσει το δίπλωμα της για κάποιο διάστημα και πως 10 πόντοι ποινής προστίθενται στο δίπλωμα της.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι η ταχύτητα για την οποία την κατηγορούσαν πως πήγαινε και αυτό διότι θα χρειαζόταν κάτι που μοιάζει περισσότερο με διαστημόπλοιο παρά με Ford Focus για να πιάσει αυτά τα χιλιόμετρα. 703 km/h σε επαρχιακό δίκτυο με όριο 70 km/h ήταν η κατηγορία και φυσικά καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για δυσλειτουργία της κάμερας ταχύτητας, κάτι το οποίο ευτυχώς αναγνώρισε και η τοπική αστυνομία.

Το παράδοξο όμως είναι πως οι αρχές ζητούν από την γυναικά να πληρώσει το πρόστιμο και να παραδώσει το δίπλωμα της και στην συνέχεια να κάνει ένσταση προκειμένου να τα πάρει πίσω. Φυσικά είναι πιθανό η γυναίκα να ζητήσει και αποζημίωση από τη τοπική αστυνομία, αφού έπρεπε ο αστυνομικός που ταχυδρόμησε την κλήση να ελέγξει τα δεδομένα της παράβασης.

ΠΗΓΗ: Motor1

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...