Πόσα θα έδινες γι' αυτή την Supra του 97;

Ενδεικτικά, είναι πιο ακριβή από την καινούργια

  • -
  • -

Οι τιμές των Toyota Supra Mk4 το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να έχουν πάρει τα πάνω τους, αφού και η ζήτηση είναι μεγάλη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με άρθρο του Carscoops, βρέθηκε μια αγγελία από το Nashville με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μια κόκκινη Supra του 1997 με τον 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα 3,0 λίτρων που συνδυάζεται με δύο τούρμπο. Μάλιστα, αυτά ενεργοποιούνται σε σειρά, με το πρώτο να ξεκινά χαμηλά και μέχρι τις 3.000 rpm, εκεί όπου δίνει τη σκυτάλη στο δεύτερο.

Για τη μετάδοση φροντίζει ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, που στέλνει τη δύναμη στους πίσω τροχούς, με τις επιδόσεις να εκρηκτικές και τα πρώτα 100 km/h να έρχονται σε σχεδόν 5 sec.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι μια ειδική έκδοση με το σχετικό logo να βρίσκεται στον εμπρός προφυλακτήρα. Το εσωτερικό είναι ντυμένο με δέρμα, ενώ πίσω συναντάμε ένα πάγκο.

Εξοπλίζεται με κλιματισμό, cruise control, ηχοσύστημα με ραδιόφωνο, κασέτα και CD, ενώ έχει ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Το αυτοκίνητο πατάει σε τροχούς 17 ιντσών, με ελαστικά 235/45 εμπρός και 255/40 πίσω.

Το οδόμετρο της Toyota Supra δείχνει 36.477 miles, δηλαδή 58.704 χιλιόμετρα, με την Streetside Classics να ζητάει 92.995 δολάρια (82.077 ευρώ), με την τιμή όμως να αναμένεται να ανέβει.

[ΠΗΓΗ: Carscoops]

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...